ВМРО откри кампанията си на символно за историята ни място

...
ВМРО откри кампанията си на символно за историята ни място
Коментари Харесай

ВМРО откри кампанията си: Продължаваме битката си за нормалостта в България |

Вътрешна македонска революционна организация откри акцията си на символно за историята ни място - в архитектурния парк „ Западна врата на Сердика " в София. Успех на воеводите пожелаха с осъществяванията си танцьорите от отбор „ Българе " и един от Тримата български тенори - Веселин Вачев, който извърши акапелно „ Хубава си, моя горо ". 



На събитието участваха водачът на партията Красимир Каракачанов, водачи на листи, представители на гражданската квота, както и управлението и симпатизанти на Вътрешна македонска революционна организация. Сдружението „ За достойнството на пагона ", „ Защита ", РОД, Средна европейска класа и доста други организации също застанаха под знамената на Вътрешна македонска революционна организация, оповестиха от партията. 

Събрали сме се да открием акцията на най-българската, най-родолюбивата партия в България – Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване. Няма друга политическа партия за последните 30 години, която да е изпълнила своите политически задължения към българите. Няма друга партия в България, която увеличи приходите на българите за 4 години толкоз доста, съобщи организационният секретар Юлиан Ангелов при откриването. Няма друга партия, която пази толкоз доста националните ползи освен у нас, само че и зад граница, сподели още Ангелов. Ние сме хора, които претендираме, че в идващото Народно заседание ще бъдем една от водещите политически сили и от нас ще зависят съдбините на България, тъй като 30 година преход и национални изменничества са задоволителни. Време е да погледнем българското, да погледнем нашите фамилии, да поддържаме българския бизнес в тези тежки времена, уточни Юлиан Ангелов при откриването на предизборната акция, като даде думата на водача на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов. 



За разлика от други политически обединения, които дават обещание какво ще вършат, ние доста ясно сме показали какво сме свършили. Няма  приоритет от огромните неща, които сме дали обещание и сме вкарали в общата управническа стратегия, което да не сме изпълнили, каза  Каракачанов. И заставаме пред българския народ с вдигната глава и с твърдото самочувствие, че това, което сме поели като ангажимент,  сме го създали. Обещаваме в този момент, че в идващите 4 години ще създадем междинната пенсия 700 лева, и ще го създадем, съобщи Каракачанов,  като напомни, че мнозина се съмняваха, когато войводите обещаваха, че минималната пенсия ще стане 300 лева, само че това към този момент е реалност. 

Обещахме да се борим още веднъж против всички тези безобразници, които грабят възрастните хора по селата, в този момент ще извършват общественополезен труд. Преборихме се и спряхме една разрушителна за българското семейство и схващане Истанбулска спогодба. Няма да позволим българското семейство, българският народ, българските обичаи да бъдат сложени на опитите на някакви си хора в Брюксел. Няма да позволим вмешателство във вътрешните работи на България - било от Турция или от Македония. Няма нещо, което да сме дали дума на българския народ и да не сме го изпълнили, безапелационен беше Каракачанов. И неслучайно ориста ни даде №1, напомни той за номера на бюлетината. 

Говорят ни за някакви нови полезности - ние споделяме: За нас номер 1 в нашата идеология и идея, като организация на 127 година, постоянно е била и ще бъде България. Убеден съм, че ще получим доверие. 

Пожелавам смелост и интензивност, ние в нашата дълга история сме минали през войни и въстания, една пандемия не може да ни спре, не могат да ни спрат и парите на тези, които считат да купуват гласове, нито псевдополитици и тези клеветници, които в своето съществуване не са създали нищо и неслучайно ориста ни даде №1, съобщи Каракачанов. 

Имаме ясна и постижима цел - една мощна българска страна, нашите деца и бъдещи генерации заслужават дом и бъдеще тук в България. Да живее България и с №1 напред, прикани водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и лидер на две листи Искрен Веселинов от своя страна уточни, че тези избори са борба за нормалността. Тези избори би трябвало да решат дали страната ще остане вярна на националните си ползи или ще поеме по курс, който я отдалечава от нейното историческо минало и е опасност за обществения мир, съобщи Веселинов. Историята, общественият мир, децата ни - това са трите въпроса, които би трябвало да решим в това национално състезание, акцентира той. Ние считаме, че в България редът и законът би трябвало да са над всичко. Тръгвайки в тази борба, нямаме право на загуба. Победа за България, България над всичко, прикани Искрен Веселинов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР