ВМРО очаква добрият тон с НФСБ да бъде запазен и

...
ВМРО очаква добрият тон с НФСБ да бъде запазен и
Коментари Харесай

ВМРО очаква да се запази добрият тон с НФСБ

ВМРО чака положителният звук с НФСБ да бъде непокътнат и след сформирането на на обединението сред партията на Валери Симеонов и " Воля ". Това съобщи депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Красимир Богданов пред Bulgaria ON AIR.

" Пожелавам триумф на тази коалиция изключително на нашите сътрудници. Нямаме никаква ревнивост към това, което осъществят настрана. " - разяснява Богданов в предаването " Денят ON AIR ".

По думите му, Вътрешна македонска революционна организация отразява модерния национализъм в страната и не се тормози от другите обединения.

" Не знам до каква степен е риск това , което осъществяваме като желание за бъдещите избори. През 2019 година показахме отлични резултати. Дали сме си ясна сметка за това, което можем. Ако сме потърпевши репутационно от нечии непознати неточности през последните години, в този момент не желаеме да страдаме от това. " - добави депутатът.

Той изрази увереност, че партията ще влезе в идващия парламент.

Богданов разяснява и думите на водача на " Атака " Волен Сидеров, че Оперативна програма са се разпаднали, тъй като Красимир Каракачанов и Валери Симеонов се занимавали с лобизъм.

" Не знам какъв лобизъм тъкмо засяга. Лобираме за българските национални ползи, за българската идея в Северна Македония, за повишение на приходите, за битка против монополите, за мощна защита. Ако това е лобизъм - лобисти сме. " - заключи Красимир Богданов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР