ВМРО обяви водачите на листите си за предстоящите на 4

...
ВМРО обяви водачите на листите си за предстоящите на 4
Коментари Харесай

Водачите на ВМРО: Каракачанов, Джамбазки, Контрера и настоящи депутати

Вътрешна македонска революционна организация разгласи водачите на листите си за идните на 4 април парламентарни избори. Вицепремиерът и водач на партията Красимир Каракачанов ще е отпред в Плевен и Варна.

Евродепутатът и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки ще е лидер в Благоевград и Бургас. На последните парламентарни избори през 2017 партията на Каракачанов беше в коалиция с НФСБ и " Атака ". Тогава Джамбазки още веднъж беше евродепутат, само че беше на последните места в няколко листи.

В 24-и МИР лидер става Карлос Контрера, който в този момент е ръководител на групата общински съветници " Патриоти за София " в Столичния общински съвет. Ако Вътрешна македонска революционна организация прескочи бариерата за влизане и има народен представител от този регион, Корнтрера ще размени общината с Народното събрание.

Почти всички сегашни депутати на Вътрешна македонска революционна организация са водачи на листи за идните избори. Изключение прави единствено Калин Поповски, който обаче ще откри място в листите на партията.

Зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и сегашен депутат Искрен Веселинов ще се бори също в два региона – Русе и 25 МИР София. През 2017 година той стана народен представител точно от Русе.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР