ВМРО има ново ръководство. Трима съпредседатели ще ръководят организацията. Това са

...
ВМРО има ново ръководство.
Трима съпредседатели ще ръководят организацията. Това са
Коментари Харесай

Триумвират ще управлява ВМРО |

ВМРО има ново управление.

Трима съпредседатели ще управляват организацията. Това са Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди. Те бяха определени от делегатите на изключителния конгрес на Вътрешна македонска революционна организация през днешния ден.

Новото управление бе определено с 303 гласа „ за “, нито един „ срещу “ и нито един „ въздържал се “, оповестяват оттова.

Джамбазки в този момент е втори мандат евродепутат и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация. Веселинов е доскорошен зам.-председател и ръководител на групата народни представители на войводите в 44-ото Народно заседание. Сиди е доскорошен член на националното управление и народен представител в 44-ия парламент.

За основен секретар с 306 гласа „ за “ е определен досегашният учредителен секретар и народен представител в 44-ото Народно събрание Юлиан Ангелов. Продължава изборът на другите управителни органи на партията.



До тази смяна се стигна след изборните резултати на Вътрешна македонска революционна организация на изборите 2 в 1 през ноември. Тогава партията взе малко над 1% и управлението подаде оставка.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР