ВМРО и Земеделският народен съюз подписаха споразумение за подкрепа за

...
ВМРО и Земеделският народен съюз подписаха споразумение за подкрепа за
Коментари Харесай

ВМРО и Земеделският народен съюз подписаха споразумение за евроизборите

ВМРО и Земеделският национален съюз подписаха съглашение за поддръжка за евроизборите. Формациите имат упоритостта да вкарат двама евродепутати от преразпределението на гласовете.

Вътрешна македонска революционна организация и Земеделският национален съюз бяха съдружни сътрудници и на предходните евроизбори. За идния избор Земеделският национален съюз има двама представители в листата на Вътрешна македонска революционна организация с лидер Ангел Джамбазки.
Ангел Джамбазки - зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация: Присъединяването им и поддръжката им ще ни бъдат извънредно потребни от позиция на положителното ни показване.
Спасението и развиването на българските села би трябвало да бъдат приоритет за идващите ни евродепутати, считат от Земеделския национален съюз.
Румен Йончев - ръководител на Земеделски национален съюз: Европейските фондове бяха употребявани, построихме инфраструктура, направихме огромни крачки в тази посока, само че към момента елементи от България не се усещат, че принадлежат на Европа.Ангел Джамбазки дефинира като опит за очерняне намесването на водача на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов в заможен скандал.
Според медийни изявления, вицепремиерът е купил жилище на занижени цени, а тераси от него не са били декларирани.
Ангел Джамбазки - зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация: Абсолютна операция и неистина и това ще бъде потвърдено с документи.
Джамбазки предвижда, че Красимир Каракачанов ще си търси правата в съда.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР