ВМРО и ДСБ ще проведат конгреси, на които ще бъдат

...
ВМРО и ДСБ ще проведат конгреси, на които ще бъдат
Коментари Харесай

ДСБ и ВМРО избират нови ръководства

ВМРО и ДСБ ще проведат конгреси, на които ще бъдат заменени управленията на двете партии.

ДСБ се събира през днешния ден да избере нов ръководител. Кандидат е и досегашният ръководител Атанас Атанасов, който може да остане на поста.

До момента са ясни две лидерските кандидатури - на Атанас Атанасов, ръководител сега на групировката, и на неговата заместничка Цецка Бачкова. Евродепутатът Радан Кънев се отхвърли от присъединяване в " разногласието " за председателския пост, тъй като не желае да слага на тестване единството на групировката и тъй като не е добре, съгласно него, човек да се връща в роля, в която към този момент е бил.

Вътрешна македонска революционна организация ще се събере на ексклузивен конгрес на 14 ноември. Причината за свикването на конгреса е незадоволителните резултати от изборите - партията не влезе в Народното събрание.

Очаква се избор на ново управлението, а дългогодишният водач на партията Красимир Каракачанов публично подаде оставката си и разгласи, че ще се отдръпна от поста си. Неговото предложение е Вътрешна македонска революционна организация да бъде поете от трима съпредседатели.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР