ВМРО и Атака отправиха съвместен призив за единно явяване на

...
ВМРО и Атака отправиха съвместен призив за единно явяване на
Коментари Харесай

ВМРО и „Атака” искат патриотите да се съберат за изборите

ВМРО и „ Атака ” насочиха взаимен апел за единно явяване на „ Обединени патриоти ” на евровота. Това стана на конгреса на „ воеводите ”, на който Красимир Каракачанов беше избран отново за водач на своята партия. Водачът на НФСБ и съпредседател на патриотите Валери Симеонов знаково отсъстваше от събитието.
„ Аз съм труженик за това да се резервира обединението „ Обединени патриоти”. Защото не е задоволително единствено да се издигне лозунгът „ България над всичко”. Хубаво е човек да огледа лозунга на Народното събрание, на което написа „ Съединението прави силата”. Може би не е съдбовно, в случай че на тези избори се явим настрана. Ние няма да участваме със сепаративни дейности, ще забележим дали разсъдъкът ще надделее или дребните усеща за налагане на осбствено мнение”, съобщи Красимир Каракачанов.

„ Да, ние имаме разлики, тъй като водачите на трите партии сме с друг темперамент, не сме мижитурки. Но те могат да бъдат преодолени. Най-лесното е да се разделим, по-трудно е да се явим дружно. Аз, като водач на „ Атака”, споделям, че можем”, сподели Волен Сидеров. Той беше безапелационен, че няма искания да бъде лидер на листата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР