ВМРО е на 129 години и ще я има още

...
ВМРО е на 129 години и ще я има още
Коментари Харесай

Каракачанов: Всеки ден някакви Кировци и Христовци се упражняват върху България

ВМРО е на 129 години и ще я има още дълго, тъй като всичко българско в Македония е в заплаха. И поради това, че всеки ден някакви Кировци и Христовци се упражняват върху България. С този къс урок по история се обръща почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация доктор Красимир Каракачанов към министър-председателя Кирил Петков и неговия съдружен сътрудник Христо Иванов.

Първият изяснява по медиите, че Вътрешна македонска революционна организация ще спре да съществува след влизането на Македония в Европейски Съюз, а вторият назовава това „ договорка “. Това е договорка, г-да. Това е национално изменничество.

А в действителност, с стартирането на нереформирана Македония по европейския път най-големият печеливш са историческите основатели на Македония в този неин тип – Москва и Белград. Но служителите и назначените политици не усещат тези неща, те желаят просто да отбележат точки, добавя коментара си, оповестен във Facebook страницата си Каракачанов и продължава историческата си лекция за функционалностите на Европейски Съюз и действителната му, много изкривена същина сега.

Този съюз упражнява позорен и възмутим напън против една страна член. И всичко, което тези служители ще реализиран, е да отвратят българите от себе си. А самият Европейски Съюз, в случай че продължава по този начин, на следващия ден на процедура няма да съществува в днешния си тип. Което в действителност е и визията на Макрон, за която просто Киро и просто Христо може би дори не са чули. Защото те не чуват, те упорстват, че всичко знаят и умеят.

Коментарът си за бъдещето на Вътрешна македонска революционна организация, за което явно Кирил Петков е доста угрижен, Каракачанов приключва по този начин:

Затова Вътрешна македонска революционна организация ще е тук. И поради въпроса за Македония, и поради измислените евроценности за безполово битие, и поради етническата престъпност на гетата, и поради непрекъснатата загуба на суверенитет и достолепие.

И поради това, че всеки ден някакви Кировци и Христовци се упражняват върху България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР