ВМРО-ДПМНЕ излезе с поредна остра декларация във връзка с договора

...
ВМРО-ДПМНЕ излезе с поредна остра декларация във връзка с договора
Коментари Харесай

Пореден скандал заради Македония: Скопие да изтрие Кукуш, Лерин и Солун, който за България и Гърция си остава…

ВМРО-ДПМНЕ излезе с поредна остра декларация по отношение на контракта за името сред Македония и Гърция, подписан край Преспанското езеро на 17 юни, чието съдържане е предадено напълно без редакторска интервенция от македонското електронно издание „ A1 On “, написа Фокус.

„ СДСМ се отхвърли от личния си народ. Само за една година държавното управление на СДСМ (Социалдемократическия съюз на Македония) отпред със Зоран Коте Заев съвсем изтри вековната македонска история, само че и заплашва бъдещето на цяла една нация, написа Блиц. 

Със единствено един автограф държавното управление на СДСМ се отхвърли от всичко македонско. Заев се отхвърли от македонското име, еднаквост и език, за които се кълнеше, че ще останат непроменени в своите предшественици и деца.

Македонската връзка на Заев очевидно е била от коприна, в случай че изобщо в миналото е съществувала, тъй като той подписа до момента невиждана капитулация на един народ в международната история.

Когато договорът влезе в действие, македонските учебници по история, в случай че изобщо тогава можем да ги назовем по този начин, ще ги написа и рецензира Гърция. Македонците повече няма да учат македонска, а история утвърдена от гръцки комисии.

Този контракт за капитулация под покровителството на Заев и Димитров нападна македонското културно завещание, държавност и суверенитет, представяйки Македония като напълно ново изкуствено измислено създание.

Независимо, че това не беше част от договарянията, в този момент по волята на Коте Заев, от македонската памет ще би трябвало да бъдат изтрити Солун, Кукуш и Лерин.

Те ще изчезнат от македонските учебници, македонските карти и от всички документи. Македония ще бъде задължена да употребява гръцките топоними, които бяха принудително привнесени в контракта. Отказът от географските наименования значи заличаване на част от културата и историята на един народ.

Македония ще бъде единствената страна, която се отхвърля от своите екзоними. Солун ще остане Солун и за Сърбия, и за България, само че македонците ще би трябвало да му споделят Тесалоники.

Кукуш, родният град на македонския исполин Гоце Делчев, за учениците от Северна Македония ще бъде Килкис. Воден – Едеса. Кутлеш – става Вергина. Костур – Кастория. Сер – Серес!

С този контракт се прави заличаване на културното завещание на Македония, което е неразделна част от нашата еднаквост.

Заев обезверено се пробва да извърши концесиите във всяка сфера, даже на цената на изтриването на личния си народ. Македонските национални и държавни ползи бяха оповестени за продажба от Коте Заев. Коте Заев оказа помощ за сбъдването на вековния сън на Гърция, а това е изтриването на македонската нация.

Коте Заев се пробва да пречупи македонската непокорност. Много са опитвали, само че не са успявали, а няма да успее и Зоран Заев.

Народът си желае Македония повече, в сравнение с потомците на Коте от село Руля могат да си показват.

Любовта на народа към Македония ще спре антудържавните политики на Коте Заев “, се споделя в известието на ВМРО-ДПМНЕ.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР