ВМРО - БНД регистрира в Централната избирателна комисия (ЦИК) листата

...
ВМРО - БНД регистрира в Централната избирателна комисия (ЦИК) листата
Коментари Харесай

ВМРО регистрира в ЦИК листата си за евровота

ВМРО - Разузнавателна служба на ФРГ записва в Централната изборна комисия (ЦИК) листата си за евровота.

Листата беше записана от водача на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, лидера на листата Ангел Джамбазки, заместник-председателя на Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов, депутати от партията и претенденти за евродепутати.

Водач на листата от 17 претенденти е Ангел Джамбазки, заяви Каракачанов. В нея са артистът и режисьор Андрей Слабаков, както и някогашният пълководец на 61-ва Стрямска механизирана бригада бригаден военачалник Димитър Шивиков. Слабаков и Шивиков са от гражданската квота в листата на Вътрешна македонска революционна организация.

Красимир Каракачанов съобщи, че политическата групировка е предложила на българския гласоподавател листа от хора, които са потвърдили, че са способни да пазят българския народен интерес.

След внасянето на документите претендентите за евродепутати от листата на Вътрешна македонска революционна организация ще се насочат към паметника на революционерите от Македония, Беломорието и Одринско, където ще се поклонят пред подвига на героите от Априлската епопея.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР