“ВМРО – Българско национално движение откри кампанията си за предстоящите

...
“ВМРО – Българско национално движение откри кампанията си за предстоящите
Коментари Харесай

ВМРО откри предизборната си кампанията 


“ВМРО – Българско национално придвижване ” откри акцията си за идните парламентарни избори в Пирин, над с. Сугарево.

Събитието съответства с обичайното отбелязване на годишнината от гибелта на именития лидер на организацията Тодор Александров, който пада погубен на това място.

Вътрешна македонска революционна организация откри акцията за вота


Съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация и евродепутат Ангел Джамбазки съобщи, че времената, в които Тодор Александров води организацията, не са доста по-различни от в този момент.

“И тогава, и в този момент непознати страни и непознати централи се пробват да всява разкол и да раздират отечеството ни. Настъпило е време разделно. Затова в този момент е моментът да се стъпи на заветите на организацията. България е на българите, не на непознати сили, на миграции и на всевъзможни сътрудници, които още пробват да обезкървят България. Вътрешна македонска революционна организация я е имало и ще я има и отсега нататък. Нашата задача е да осъществим завета им. Да живее единната и неделима българска нация. Да живее Македония. България над всичко ”, сподели Джамбазки.

Преди 35 години махнахме руския модел, който господстваше над България и ни постановяваше неолиберализъм, марксизъм и преследвания на хора като нас като националисти и фашисти, а през днешния ден става същото. Днес ни се постановат европейски модели, които замърсяват националното схващане на европейските нации, съобщи почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Той уточни, че за нас, българите, е значимо по какъв път да тръгнем.

По думите му през днешния ден Вътрешна македонска революционна организация изживява тежки времена, само че това е било и различен път в 130-годишната история на организацията. Не се кланяме на измислени герои, чалгата и чуждопоклонници. Ние се прекланяме пред делото на същинските български герои, какъвто е Тодор Александров. Вътрешна македонска революционна организация не обръща взор нито на Изток, нито на Запад, а се бори да сплоти българския народ, безапелационен е Каракачанов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР