Вместо цвете, дари надежда!“ Това е призивът, който отправя Математическа

...
Вместо цвете, дари надежда!“ Това е призивът, който отправя Математическа
Коментари Харесай

Математическата гимназия в Пловдив: Вместо цвете, дари надежда!

" Вместо цвете, подари вяра! “ Това е апелът, който насочва Математическа гимназия " Акад. Кирил Попов “ към всички образователни заведения в Пловдив и региона в навечерието на 15 септември. Идеята е децата да заменят букетите за първия образователен ден с подаяние в поддръжка на бедстващите вследствие на наводненията в района, осведоми.

" Свързахме се с сътрудници от образователни заведения на територията на общините Карлово и " Марица “ и помолихме да ни дават лист с учебниците, по които работят, с образователни пособия и принадлежности, от които имат потребност. По този метод ще подпомогнем фамилиите от потърпевшите от наводненията селища “, сподели шефът на гимназията Веселина Карапеева. От на следващия ден на уеб страницата на учебното заведение ще има настояща информация за акцията. Събират се също пакетирани хранителни артикули, завивки, санитарни материали.

Към самодейността се причислява и районната конструкция на Синдиката на българските учители, секция " Директори “, на която Карапеева е ръководител.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР