Вместо просто да замразим тези пари, нека вземем тези пари,

...
Вместо просто да замразим тези пари, нека вземем тези пари,
Коментари Харесай

Дейвид Камерън призовава за 350 милиарда долара в замразени руски банкови сметки за финансиране на войната в Украйна

„ Вместо просто да замразим тези пари, дано вземем тези пари, да ги похарчим за възобновяване на Украйна и това е, в случай че желаете, първична вноска за репарации, които Русия един ден ще би трябвало да заплати за противозаконното навлизане, което са подхванали “, сподели господин Камерън. „ Разгледах всички причини и до момента не съм видял нищо, което да ме убеди, че това е неприятна концепция. “

Западните държавни управления са глобили десетки милиардери, с цел да изолират съветския президент Владимир Путин и задуши финансовата му поддръжка. Почти 350 милиарда $ от запасите на съветската централна банка са замразени от страни по света, като 26 милиарда от тях са в Обединеното кралство.

При визитата си господин Камерън също по този начин прикани политиците на Съединени американски щати да одобрят нов пакет от военна помощ за Украйна, откакто Конгресът блокира пакет от 110 милиарда $ (88 милиарда паунда) военновременно финансиране за Украйна и Израел, както и други цели на националната сигурност.

„ Трябва да предадем тези па...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР