Вместо милионерка продължавам да работя в мандра и да живея

...
Вместо милионерка продължавам да работя в мандра и да живея
Коментари Харесай

Иваничка изтърква билет от Национална лотария и печели 2 милиона! Не взима и 1 лев, още работи в мандра

Вместо милионерка не преставам да работя в мандра и да пребивавам със заплатата си. Побърквам се, не устоявам! Това шанс ли е – да спечелиш толкоз пари, а един лев да не вземеш! Това показа пред „ България Днес “ Иваничка Христова от севлиевското село Градница, която е. Репортер на вестника потърси няколко „ милионери “ след решението на съда да разгласи в неплатежоспособност „ Ню геймс “ – компанията, обвързвана с Васил Божков.

В последните години стотици българи, типично за бедните общества, изпитват голямо благополучие да схванат, че търкайки талончета, са спечелили колосални суми. Съдбата им се прекатурва за броени дни, когато при започване на 2020 година проверяващи погват хазартния необут Васил Божков , а лотарията бива одържавена със закон.

Точно по това време Иваничка си купува билет „ Златните пирамиди. Съкровищата на фараона “ и схваща, че печели огромната премия от 2 милиона лв.. На 11 февруари предходната година тя потегля от родното си село за София, където подписва протокол, по силата на който облагата би трябвало да бъде изплатена от уредника по следния метод: 200 бона да й се платят в рамките до 30 дни, а останалите 1,8 млн. лева да й се изплащат в продължение на 20 години по 90 хиляди. Снимат я с чека, само че фрагментът не вижда бял свят. Организаторите й споделят, че няма потребност да пътува отново до София, тъй като предаването, в което демонстрират печелившите, е спряно.

„ Като им споделих на родителите ми, че съм спечелила, те толкоз се зарадваха. Сега се надяват най-малко някой лев да ни дадат “, споделя Иваничка. Тя си показва, че случилото се ще промени живота й. Вместо това продължава да се труди в мандра в Севлиево. Младата жена признава, че я обезсърчават мненията на всички към нея, че няма да вземе нищо от облагата си. „ Много хора се майтапиха с мен. Подвикваха ми „ милионерке “, споделя Иваничка и се надява на правдивост.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР