Вместо мач с Лудогорец - осминафинал в Лига Европа. Това

...
Вместо мач с Лудогорец - осминафинал в Лига Европа. Това
Коментари Харесай

"Звезда" компенсира пропусналите "Лудогорец" с осминафинал в Лига Европа

Вместо мач с " Лудогорец " - осминафинал в Лига Европа. Това ще получат почитателите на футболния " Цървена звезда " за отплата.

От сръбския клуб оповестиха, че всички закупени билети за срещата от груповата фаза в края на ноември ще важат и за идния мач на 17 март 2022 година

Снимка: Lap.bg

" Червено-белите " започнаха продажба на пропуски за мача с българския първенец, а по-късно от УЕФА им постановиха наказване от един мач без аудитория поради хвърлени предмети, наранили един от съдиите преди този момент. От клуба тогава съумяха да получат позволение на срещата по трибуните да участват единствено деца до 14 години, като на всеки 7 се падаше по един пълновръстен компаньон.

В последна сметка, а след това се класира непосредствено за осминафиналите в шампионата, завършвайки преди всичко в групата.

Всички почитатели, побързали да се снабдят с билети за срещата с " орлите " и по-късно останали разочаровани, в този момент ще могат със същите пропуски да гледат среща от елиминациите на 17 март.

Все още не е ясно кой ще е противникът на " Звезда " за мача. На 25 февруари следва чоп. Тогава ще бъдат ясни и продължаващите след плейофите сред третите от Шампионска лига и вторите в Лига Европа.

Снимка: Reuters

Сред евентуалните съперници за мача са " Барселона ", " Наполи ", " Лацио ", " Порто " и " Борусия " Дортмунд.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР