Вместо да зарадва, анонсът на новия Fallout настрои мнозина срещу

...
Вместо да зарадва, анонсът на новия Fallout настрои мнозина срещу
Коментари Харесай

Пит Хайнс: Fallout 76 няма да е MMO или Battle Royale игра

Вместо да зарадва, анонсът на новия Fallout настрои мнозина против играта без да са видели и секунда от метода, по който работи онлайн детайла.
Bethesda имаха най-богатото портфолио от заглавия по време на Е3, като три игри несъмнено изпъкват – Fallout 76, The Elder Scrolls VI и мистериозния sci-fi план Starfield.

Разкритието, че идната игра от света на Fallout ще включва онлайн детайл „събуди“ едно постоянно недоволно, само че много шумно малцинство, които възроптаха против характерността, надали не погребвайки поредицата. И то без значение от това, че Bethesda акцентира, че играта ще може да се изиграе от край до край в сингъл режим – да, светът ще е по-малко обитаем и напредъкът по-труден. И въпреки всичко става дума за нуклеарен апокалипсис. Никой не чака да се блъскаш в тълпи от хора, нали? Този целия звук предизвика шефът на студиото Пит Хайнс за следващ път да се опита да успокои недоволните.

„Смятам, че някои схващат защо става дума и някои си нямат никакво понятие“, споделя Хайнс в изявление за Variety. „Те си мислят, че това е чисто и просто PvP. Те си мислят, че става дума само за бягане по всички страни и стреляне по всичко живо или че няма да може да играете и самичък. Или пък че ракетите изхвърчат всяка минута. Те съдят по други неща, които споделят „онлайн“ или „пост-апокалиптично“.

„Идеята тук е, че се появявате и светът е бяло платно. Вашата задача е да изградите отначало този свят. И до момента в който това значи, че ще може да градите където и каквото си поискате, то значи, че в случай че желаете, може да не строите каквото и да е. Ако желаете да играете като бродяга и да не пускате корени на никое място, можете да го извършите. Ще намерите тук работилници, ще може да търгувате или да не търгувате. Зависи напълно от вас“, изяснява Хайнс.

Още по време на Е3, Хайнс изясни, че в даден сървър ще има едвам към дузина играещи, а не стотици хиляди. Все отново това е опустошена от нуклеарна бомба зона.

„Това не е ММО и не е Battle Royale. Трябва да почувстват, че преди малко са напуснали укритието“, добавя той.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР