Вместо да свалят обвинения срещу богаташа Васил Божков, той вероятно

...
Вместо да свалят обвинения срещу богаташа Васил Божков, той вероятно
Коментари Харесай

Изнанадаха Васил Божков: Няма да падат обвинения срещу Черепа! Враг ли е с Цеката?

Вместо да смъкват обвинявания против богаташа Васил Божков, той евентуално ще се снабди с нови, научи Lupa.bg. Наскоро пред медията юриста му Георги Гатев, сподели, че чака забавни събития, като наш публицист разбра, че се очаквало да падат обвинявания, поради очевидци, които са си отдръпнали показанията поради боязън. 

Обръчът около Черепа се стяга все-повече обаче, откакто последните дни стана ясно, че го проверяват за убийството на Алексей Петров. Тази информация публично не е доказана на никое място, само че се счита, че става дума за грузински наемници, на които са засечени връзки с Васил Божков. Същите чужденци бяха засечени в София с баровски Ролс Ройс, цялостен с оръжие. 

Lupa.bg научи, че по убийството на Алексей Петров - Трактора са засечени от очевидци двама души, които говорили на съветски език. Ченгетата обаче пазят в цялостна загадка резултатите от записите на камерите, на които се допуска, че е открито и транспортното средство, с което са се движили убийците на Трактора. 

Страх от Черепа 

При повторните разпити доста от очевидците против Васил Божков са дали " заден ход " и са декларирали, че не си спомнят с акуратност какво се е случило. Това нанесло сериозен удар на прокурорите, които по-скоро от дебелоглав не прекратявали към момента досъдебни производства против хазартния необут. 

Lupa.bg научи, че юриста му, чака единствено обвинителите да правят отстъпка крачка обратно, с цел да изиска цялостно освобождение на хазартния необут. В момента Васил Божков пуши пура след пура под домакински арест. 

Приятели или врагове?



Никой не знае какви са в действителност връзките сред Васил Божков и Цветомир Найденов - Цеката. Въпреки че в медиите те са изкарани най-големите врагове, Lupa.bg дочу, че сред тях нямало чак такава ненавист, а писанията в медийното пространство за враждата им е единствено за илюзия. Дори се приказва, че двамата имали и сега общи бизнес планове, които се движили скрито под маската за война сред богаташите. 

Контактите на семейство Найденови с Васил Божков стартират през далечната 1990 година Според разнообразни източници по това време бъдещият милиардер се подвизава край столичната сладкарница “Магурата ” и се занимава с обмяна на валута.

След началото на демократичните промени той стартира да развива личен бизнес с обменни бюра, с търговия, а съгласно някои - и с охраняем бизнес. Твърди се, че първото му бюро било в партера на ЦУМ. По това време братята Найденови са младежи, а силната фигура в семейството е баща им Стефан.

Цели 30 години Божков и Цеката въртят дружно бизнес, а през последните 3 години сякаш се водят врагове. 

Запознати настояват, че в случай че Черепа и желал да мъсти на Цеката, то той щеше да го направи от Дубай, а не след завръщането си в България.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР