Вместо да почива по плажовете след усилния телевизионен сезон шеф

...
Вместо да почива по плажовете след усилния телевизионен сезон шеф
Коментари Харесай

Шеф Ангелов сключи супер сделка

Вместо да почива по плажовете след усилния ефирен сезон началник Виктор Ангелов се скъсва от работа и през лятото, видя HotArena .

Топ готвачът ежедневно прави по няколко тегела сред заведенията за хранене и високооборотната си кебапчийница в София, а търчи и по настоятелен срещи. Преди дни той завърши договарянията за нова договорка, която ще даде още по-голям подтик на така и така сполучливия му бизнес. 

В началото на седмицата Виктор имаше планувана среща в ресторант „ In focus ” на ул. „ Оборище ”. Двама мъже чакаха страшилището от „ Хелс Китчън ” в заведението, а щом кулинарят дойде, тримата се настаниха на маса навън. После компанията разстели на масата куп документи и стартира оживена полемика. Личеше си, че се разисква сериозна договорка, в която ще бъдат заложени доста пари . Каква тъкмо обаче, не стана ясно за страничните наблюдаващи на рандевуто. 

Виктор и господата пред него съумяха да реализират единодушие по всички параметри за към половин час. После си стиснаха ръцете и си пожелаха триумф в бъдещото начинание, станаха от масата и напуснаха ресторанта. На улицата обаче не се разделиха незабавно, а си побъбриха другарски още към 10 минути, видяха папараците нa Уикенд.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР