Вместо да надзирава и раздава присъди в социалните мрежи е

...
Вместо да надзирава и раздава присъди в социалните мрежи е
Коментари Харесай

Бранимир Балачев : Нека активистката на ДБ Стела Николова да види първо скандалите в партията си

Вместо да надзирава и раздава присъди в обществените мрежи е по-добре активистката на Да, България Стела Николова  да се концентрира в свадите в личната си  партия.

Това сподели Бранимир Балачев на днешната конференция на варненските народните представители от ГЕРБ/СДС за високите сметки за ток в общините, оповестиха от пресцентъра на партията във Варна.

Той засяга  публикация на Николова във ФБ,  която заблуждава с подправена и непроверена информация жителите на Варна, че общината харчи безсистемно, тъй като уличните лампи светят сутринта в региона сред " Сливница “, " Неофит Рилски “ и " Цар Освободител “. От общинската дирекция " Инженерна инфраструктура и благоустрояване “ обясниха каква е истината –осветлението е пуснато за 30 минути за замяна на 4 лампи, защото би трябвало да бъдат напрегнат.

Балачев попита по какъв начин  така издигната от организация в Студентски град, София, а не от локалната конструкция във Варна, Николова е била определена за член на Националното управление на Да, България.

Въпреки че номинациите  от варненските структури са били Николай Капитанов и Николай Танчев, а и сега Капитанов е ръководител на Да, България за Варна. По незнайни аргументи Христо Иванов е предпочел Стела Николова в националното управление, която стана член на партията едвам в края на предходната година, сподели Балачев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР