Вместо да мисли за пенсия, на своите 60 години Марта

...
Вместо да мисли за пенсия, на своите 60 години Марта
Коментари Харесай

Марта Вачкова стана манекенка, печели от килограмите си

 Вместо да мисли за пенсия, на своите 60 години Марта Вачкова е застанала на прага на ново професионално занятие. Пухкавата актриса ще става манекенка. Световна фешън марка за едри дами я е харесала като рекламно лице.

Единственият ангажимент, който дъщерята на Григор Вачков ще има по отношение на новите си професионални отговорности, е да облича на публични събития първокласни тоалети, които ще ѝ дават без пари. Става въпрос за фешън линия, в която размерите стартират от номер 50. Едно всекидневно яке на компанията върви към 700 лв., а формалните рокли потеглят от 1300. За Марта Вачкова обаче няма да съществува казуса с заплащането, тъй като не просто ще ги носи без пари, само че и ще получава възнаграждения, когато ги облича. 

Късметлийският фешън ангажимент на актрисата е от няколко седмици и тя към този момент направи първите си крачки в осъществяването му на празненство на Нова тв преди дни. Там се появи в шармантна розова рокля в макси размер и незабавно стартира да получава похвали за стайлинга си. Говори се, че за фотография с рокля от въпросната марка Вачкова получава най-малко 500 лв.. Скоро обаче се очаквала цяла фотосесия, която ще бъде платена по цени на Западна Европа. Досега рекламни лица на компанията са били доста симпатични пухкавелки, само че сестра Жекова от " Откраднат живот " е първата в съвсем пенсионна възраст. Като цяло мениджърите на стилния бранд предпочитали по-млади дами, само че Вачкова съумяла да разбие стандарта освен по отношение на килограмите, само че и по отношение на възрастта на манекенките, написа " Уикенд ".

Модната марка е единствено една от многото, които заплащат на Марта като рекламно лице. Тя промотира и специфични чайове за поддръжка на имунитета, заведения за хранене, питейни заведения, скъпи напитки, даже хотели, където се приказва, че отсяда без пари. Смята се, че едрата фигура на актрисата е едно от преимуществата ѝ, тъй като ѝ придава уникалност на фона на нейните фини колежки. Въпреки това тя цялостен живот страда от комплекси за непълноценност поради килограмите си. Както " Уикенд " писа, сега пробва следващата диета в живота си, без да е ясно дали след нея няма да си върне със скоростта на светлината килограмите, които ще изгуби.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР