Вместо да избяга“ на топло, примата Лили Иванова с рекордна

...
Вместо да избяга“ на топло, примата Лили Иванова с рекордна
Коментари Харесай

Вместо да „избяга“ на топло, примата Лили Иванова с рекордна сметка за парно

Вместо да „ избяга “ на топло, примата Лили Иванова с рекордна сметка за парно.10 хиляди лв. за парно заплаща за отоплителен сезон примата на българската сцена Лили Иванова.

Нейни съседи от влиятелната кооперация на столичната ул. „ Оборище “, в която тя от десетилетия живее, издават, че месечните й фактури варирали сред 1000 и 2000 лв. според от температурите на открито. Певицата се топлела компактно от октомври до април.

Всички радиатори в мезонета й работели на цялостни обороти, а с цел да се усеща удобно вкъщи, където звездата прекарва множеството си време, не правела никакви икономии.

Жилището на Лили, намиращо се на пъпа на София, се простира на внушителните 245 квадрата, като към него има и цели 50 кв. м отопляеми мазе и гараж, както и тераса, която тя употребява като частна спа зона. Певицата биела по сметки всички свои комшии, тъй като е съвсем непрестанно затворена в дома си.

Заради възрастта и ниското телесно тегло от много време на певицата непрестанно й било студено и не можела да си разреши да икономисва от топлота, нищо че сметките никак не й се нравели.

Макар Вечната Амбър да е измежду родните звезди милионери от дълго време, тя е пословична със своята спестовност. Единствено се отпускала на тематика шопинг. За облекла, обувки и аксесоари пръстите и били необятни и портфейлът постоянно отворен.

Лили плащала почтително сметките си ежемесечно, като тези отговорности е доверила наличния си помощник, който движи всичките й каузи.

Тя към този момент не си разрешавала да просрочва отговорности, тъй като не желала да влезе още веднъж в черния лист с длъжници на „ Топлофикация “ и да стане за смях.

Преди години се разбра, че певицата милионерка е натрупала сметки в размер на над 7 бона и не била безупречен длъжник на топлинното сдружение. След случката си взела поука и повече не си разрешавала сходни издънки.

Източник: Ретро

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Живот.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР