Вманиачената по автомобилите Германия може и да е известна със

...
Вманиачената по автомобилите Германия може и да е известна със
Коментари Харесай

Bugatti Chiron лети с 417 км/ч по германска магистрала

Вманиачената по колите Германия може и да е известна със своите автомагистрали без ограничавания на скоростта, само че съмненията, че чешки предприемач се е движил по сектор от автомагистрала с 417 км/ч, са довели до проблеми с локалните правоприлагащи органи.

Прокуратурата в Щендал, северната провинция Саксония-Анхалт, заяви, че е почнала следствие на евентуална противозаконна конкуренция по отношение на случая.

Богатият притежател на състезателен автомобил от Чешката република разгласява в YouTube видеоклипове от шофирането с Bugatti Chiron, с което притегли вниманието към случая, показва БГНЕС.

"Благодарим на Бога за сигурността и положителните условия ", написа Радим Пасер в описанието на видеото в канала си. Някои от видеоклиповете демонстрират виртуален скоростомер, който доближава 417 км/ч на сектор от автомагистрала сред Берлин и Магдебург, западно от столицата.

Въпреки че записите са направени в средата на предходната година, видеоклиповете са оповестени в интернет едвам неотдавна и от този момент са гледани милиони пъти.

В отговор на мненията, съгласно които шофирането е било безконтролно и рисково, Пасер съобщи, че е имал "добра видимост " и акцентира спирачните благоприятни условия на своето Bugatti.

Пътната полиция стартира следствие, откакто „ подвигът “ беше необятно отразен в разнообразни медии. Резултатите бяха предадени на прокуратурата, която стартира правна оценка на случая.

Според Наказателния кодекс независимото шофиране може да бъде класифицирано като неразрешено съревнование, в случай че лидерът "напредва с несъобразена скорост и по метод, който жестоко нарушава разпоредбите за придвижване и е неразумно ".

Министърът на превоза на Германия Фолкер Висинг осъди държанието на лидера, като означи, че въпреки да няма ограничаване на скоростта, автомобилът постоянно би трябвало да бъде "под надзор ".

Други използваха случая, с цел да се разгласят в интерес на въвеждането на законово ограничаване. Пред списание Der Spiegel министър председателят на провинция Долна Саксония Щефан Вайл съобщи, че има "много основателни аргументи " за ограничение на скоростта по автомагистралите, в това число съображения за околната среда и сигурността.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР