Влюбването протича по различни начини при различните хора. Не малка

...
Влюбването протича по различни начини при различните хора. Не малка
Коментари Харесай

Колко време ви е нужно, за да се влюбите, според зодията

Влюбването протича по разнообразни способи при другите хора. Не дребна роля в това играе и зодиакалния знак. Нека забележим каква е традицията при всяка зодия и какъв брой време им лишава съгласно actualno.com.

Овен

Овните са водачи в бързината на влюбването. Трудно им е да чакат. Действат незабавно. Незабавно ще покажат желанията и възприятията си на обекта на своето внимание. Не ги тормози, че ще сгрешат, просто би трябвало да опитат. Нямат самообладание да усетят тръпката.

Телец

Това е най-чувственият представител на зодиака. Важно е физическото чувство и привличане, в противоположен случай може и да не се влюби. Кара половинката си да се усеща сигурна. Нуждае се от малко повече време за същинско влюбване.

Близнаци

Близнаците са непостоянни по хипотеза и се нуждаят от забавни хора, които да изследват. Привличат ги интелекта, сарказма, ексцентричното възприятие за комизъм. Отегчават се бързо от скучните хора.

Рак

Ракът е сензитивен и раним. Той е доста прочувствен и правилен на връзката си. Влюбва се повече в визията си за колегата, в сравнение с в самия него. Раците са домашари, готвят вкусно за обичания човек, обкръжават го с внимание и беседват с него дълго.

Лъв

Лъвът има харизма и пристрастеност. Излъчването му е магнетично. Често се влюбва от пръв взор, само че в неверния човек. Импулсът при тях е по-силен от разсъдъка.

Дева

Девите не са доста бързи в любовта. Те премислят всичко, преценят. Девите не се поддават на пориви и пристрастености. Трудно се влюбват от пръв взор. Рискът не е присъщ за тях. Ако са сигурни в любовта на колегата си, ще признаят възприятията си.

Везни

Везните са изключително сантиментални. Харесват връзките. Обичат да са дружно с обичания. За тях е значимо да има партньорство, доверие и доста обич във връзката.

Скорпион

Скорпионите са доста буйни. Настояват до последно. Предпочитат мистериозните и забавни сътрудници, които не ги оставят да скучаят. Винаги изненадват половинката си.

Стрелец

Стрелецът няма потребност от връзка, с цел да бъде благополучен. Те обичат приключенията. Ако се натъкнат на любовта, няма да я пропуснат, само че са удовлетворени и да са сами. Ако се влюбят безпаметно, са доста правилни, до момента в който не лимитират свободата им.

Козирог

На Козирозите им би трябвало време, с цел да преценяват дали обичат някого. Влюбването става постепенно. Трудно се доверяват. Ако открият сродната душа, Козирозите са подготвени на всичко.

Водолей

Водолеите са свободолюбиви. Не държат да са във връзка. Харесват хора, които показват уникалността и характерността си. Лесно се сприятеляват. Трябва им повече време да се влюбят. Първо се сприятеляват и едвам по-късно рискуват да се влюбят.

Риби

Рибите са царе на влюбването от пръв взор. Те се увличат бързо, преди да са опознали половинката. Създават си визия за индивида до тях и постоянно страдат, когато схванат някои горчиви истини.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР