Влюбването е може би най-красивото проявление на гравитацията. То е

...
Влюбването е може би най-красивото проявление на гравитацията. То е
Коментари Харесай

Всъщност влюбването е мост между две души…

Влюбването е може би най-красивото проявяване на гравитацията. То е съвършеното изразно средство на любовта и в плътното измерение, в което живеем, магически шепот от вечността. Всъщност влюбването е мост сред две души, дали обещание си преди въплъщението да си оказват помощ в процеса на еволюцията си, работейки дружно по избрани тематики, като тематиките могат да бъдат стотици. А правилата, по които се работи в процеса на взаимоотношението, да ни оказват помощ да разберем смисъла на личното си наличие в света на материята и формите.

На прошката, на свързаността сред всички и всичко, на приемането, на неосъждането, на ненавреждането… Какъв ще бъде резултатът от влюбването зависи от доста неща. То може да прерасне в красива и уравновесена връзка, само че при изискване, че душите са сключили контракт за сходно проявяване. Може да въодушеви креативния капацитет на личността за сътворяването на шедьоври в региона на изкуството, изключително в случай че влюбването носи драмата на несподелената или на невъзможната обич.

Също по този начин може да отвори кутията на Пандора и да ни покаже дълбоките мрачни ъгли на неосъзната ни сянка, заради интензивната светлина, която се влива в съществото ни по време на тази фаза. Влюбването е енергиен катализатор, посредством който работи съзидателната мощ на любовта. Дали тя ще бъде употребена в посока съзидание или опустошение зависи от опитността на душата и от способността на личността да чува посланията ѝ.

Какъвто и да е резултатът от него, той е обвързван с еволюция. Изключително постоянно хората се заблуждават, че положението на пристрастеност може да трае непрестанно. Това значително е причина да мислим, че в случай че влюбеността понижи своя интензитет, което на процедура е витално належащо, с цел да останем живи, любовта изчезва. Човешкото тяло към момента не е в положение да издържи на високите честоти на влюбеността, които са познати на всички в първите три месеца от свързването. Те се дължат на енергийната искра, която се възпламенява при срещата на две души, решили в съответното прераждане да работят по избрани тематики или да разрешат въпроси, отлагани живот след живот, която дава заряд и на двамата да последват авансово планувания сюжет на взаимоотношенията си.

След това езерото се успокоява, с цел да даде късмет на личността да разбере какво тъкмо и се случва и каква еволюционна работа има да прави в съответния случай. Поради тази причина доста човеци търсят непрестанно влюбеността, с цел да инжектират чувството за пеперуди в стомаха всекидневно, пристрастявайки се към високата божествена осцилация на влюбването, влизайки от връзка във връзка.

И това е умелост несъмнено, обвързвана с голям разход на витална мощ. А в действителност влюбеността е единствено една врата, красива божествена арка, през която би трябвало да преминем, с цел да открием, че в случай че имаме мъдростта и доверие във вселената, бихме могли да изградим щастлива и удовлетворяваща връзка. Връзка, която да ни обогати с безчет прекарвания, посредством които участниците в нея да израстват, помагайки си в еволюцията на душите си и оглеждайки се един в различен посредством очите на Любовта.

Автор: Милка Кьосева

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР