Влюбването е много лесно, само един момент е достатъчен. От

...
Влюбването е много лесно, само един момент е достатъчен. От
Коментари Харесай

Петте зодии, които са трудни за обичане

Влюбването е доста елементарно, единствено един миг е задоволителен. От друга страна е доста по-трудно да се поддържа и упорства в тази обич. Връзката е сложна и изправена пред доста инциденти. Става още по-сложно, в случай че сте обичате някой от тези зодиакални знаци. Те са прелестни и скъпи хора, само че имат нещо в себе си, което затруднява любовта им и построяването на добра, трайна връзка с тях.

Близнаци

Влюбват се бързо и постоянно хвърлят думи напразно. Те могат да обещаят всичко и по-късно да го не помнят изцяло. Или да трансформират решението си. За страдание, те не са надеждни или непрекъснати в възприятията си. Те би трябвало да са непрекъснато в придвижване и да имат разнообразно всекидневие. Това се отнася и за избраниците на сърцето им.

Зодия Близнаци са доста сантиментални и привързани, само че обичат да скачат от цвят на цвят. Бързо се отегчават, постоянно лъжат и мъчно извършват отговорностите си. Да живееш с тях е забавно, прочувствено, само че и мъчно и безпорядъчно. Те са непредсказуеми и в никакъв случай не знаеш какво да очакваш от тях. Те също по този начин са склонни да омаловажават проблемите. Те се характеризират с нарцисизъм и рядко могат или даже желаят да схванат различен човек.

Водолей

Несъмнено зодия Водолей е доста привлекателна персона с необикновен магнетизъм и забавни ползи. За страдание той също е индивидуалист и бунтовник. Това е такава черна котка, която върви по личните си пътеки. Той няма да желае да прави взаимни отстъпки.

За него най-важното е личното му пространство и свободата. Той избира да се развива и да се бори за идеали, в сравнение с да се концентрира върху построяването на връзка. Създават усещане на хора без усеща, които са безразлични към към съвсем всичко. Любовта несъмнено не е отпред в листата му с цели. Отнема доста време, самообладание и схващане, с цел да се укроти природата на Водолея, само че не е невероятно.

Козирог

Привидно основава усещане за съвършен сътрудник. Той е благонадежден, правилен, непрекъснат и виновен. Той работи интензивно от дребен, тъй че нормално има доста опит и положително финансово положение. Тук се крие казусът. Хората от зодия Козирог са работохолици. За Козирога работата и професионалните отговорности са свещени. Връзката и фамилията са някъде на назад във времето.

Често им липсва време и мощ, с цел да са подготвени да обичат. Те получават доста повече наслада и задоволство от печелене на пари и професионално развиване. Работата върху една връзка наподобява е загуба на време, която не води до нищо. Спират бързо да се пробват. Освен това те могат да бъдат много скучни, не доста обществени и не доста приказливи. Без да прекарвате време дружно, никоя връзка няма да продължи дълго.

Скорпион

Те са доста ревностни и притежателни към колегата си. По-скоро биха го затворили в златна клетка. Да живееш с тях е мъчно. Скорпионите са склонни да бъдат свръхчувствителни и са склонни да реагират доста импулсивно. Една неверна дума или даже взор са задоволителни и разногласието е подготвен.

Дълбоко в себе си те са доста несигурни и виждат всичко като офанзива. Страхуват се да не бъдат засегнати и отхвърлени. Мисълта, че обичан човек може да ги остави, кара земята да се плъзга под краката им. Любовта е всичко за тях. Те са отдадени на връзката си с цялото си аз и са подготвени да жертват безусловно всичко. Затова по-късно толкоз треперят, че ще останат сами.

Скорпионите са доста комплицирани и тъмни по природа. Те не схващат себе си и не знаят по какъв начин да се грижат за себе си. Те са майстори да въртят опашката на котката и да изопачават обстоятелствата. Те постоянно ще намерят причина да се обидят и да спорят.

Рак

Зодия Рак са фамилни, грижовни хора с огромно сърце. Изглежда, че са идеални. Само видимо. Всъщност е мъчно да живееш с тях и още по-трудно да ги обичаш. Раците са изтощени да се грижат всички и се усещат недооценени. Затова те постоянно реагират с яд или плачат, в случай че с цел да привлекат внимание. Те възприемат всеки отвод като персонална засегнатост. Те одобряват всичко доста персонално. Дълбоко в себе си те също са уверени в своята безпогрешност и обичат да постановат личните си възгледи на хората.

Най-голямата им фантазия е да основат семейство и да имат деца. Когато им се роди дете, те от време на време стопират да виждат изцяло колегата си. Само детето има значение.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР