Влюбването е едно от най-прекрасните усещания. Често то се бърка с

...
Влюбването е едно от най-прекрасните усещания.
Често то се бърка с
Коментари Харесай

Има поне 10 неща, които карат мъжете да се влюбят

Влюбването е едно от най-прекрасните чувства.
Често то се бърка с физическото предпочитание да бъдем интимни с някого. С времето осъзнаваме дали е било единствено пристрастеност или изпитваме нещо по-силно един към различен. Понякога се влюбваме, без да чакаме. От среща в среща, шерване на разнообразни моменти и обстановки.
Когато срещнем нов мъж и стартираме връзка с него, срещаме се и т. н., постоянно ни вълнува какво би предиздвикало един мъж да се влюби.
Е, вижте 10 неща, които несъмнено влияят върху мъжките страсти. 

1. Жени, които ги одобряват такива, каквито са – Мъжете несъмнено ценят и търсят чувството за комфорт и достоверност, на което постоянно се любуват единствено в компанията на приятелите си. Ако можете да го насърчите да бъде достоверното си Аз, това покачва равнището на привличане сред вас.

2. Когато дамата го кара да се усеща значим – Мъжете мъчно улавят фините знаци и любовните самопризнания. Ето за какво, в случай че той ви е предиздвикал да се чувствате добре в избрана обстановка или по принцип, не забравяйте да му споделите.

3. Партньорката, която го въодушевява – За вас е значимо сътрудникът ви да ви поддържа, когато става въпрос за вашите ползи, занимания, предпочитание за кариерно развиване, основаване на позитивни привички, нали? Мъжете също. Те биха се влюбили в жена, която ги въодушевява и им демонстрира, че е с тях в стремежите им.

4. Мъжете се влюбват, когато усетят, че половинката им е сигурна във връзката – Увереността е една от най-привлекателните черти, които една жена може да има. От друга страна, уязвимостта може да ви помогне да създадете доверие и да укрепите връзката си. Но никой мъж не би желал до себе си жена, която непрекъснато ревнува, която непрекъснато се оплаква от нещо, която има ниска самокритика.

5. Женствеността постоянно е притегателна мощ – Тя се крие в маниерите, осанката, държанието, отношението на дамата към мъжа до себе си, даже в това да изиска помощ в избрани моменти от колегата си, без значение че може и сама да свърши даденото нещо.

6. Един мъж би се влюбил в жена, с която вижда бъдеще – Мъжете ценят стабилността, лоялността и постоянството толкоз, колкото дамите, когато става въпрос за постоянна любовна връзка. Общите цели, уважаването на персоналните цели на всеки от двойката, прочувствената досегаемост, са тези неща, които карат мъжете да изпитват по-силни страсти и предпочитание да бъдат с избрана жена.

7. Интересната партньорка постоянно изпъква – Мъжете обичат да им е забавно, освен в спалнята. Определено дамата с ползи, която е отворена за вълнуващи диалози, занимания, която не играе безсмислени игрички, само че е игрива по един прелестен метод, би ги впечатлила мощно.

8. Сексуалната химия е значима – Когато споделяме, че имаме химия с някого, търсим освен онази, която е сложна за пояснение и няма общо с плътското, само че и половата химия. Един мъж би се влюбил в жена, която е полово уверена, която не се тормози да приказва за интимността на доста равнища.

9. Да дава отговор на неговите стандарти – Всеки мъж, както и всяка жена си има стандарти за сътрудник, на които държи, изключително що се отнася до любовната връзка. Когато една жена има черти и качества, които мъжът търси, то той по-лесно би се влюбил в нея.
Споделянето на сходни ползи също би помогнало.

10. Създаване на уют – То не е безусловно обвързвано с ежедневно готвене на няколкостепенно меню. Не всеки мъж държи дамата до него да умее да готви или да го прави всеки ден. Но мъжете биха се влюбили в жена, която умее да основава атмосфера на топлота и комфорт, а това не включва единствено домашно приготвената храна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР