Влюбване от пръв поглед съществува и то може да се

...
Влюбване от пръв поглед съществува и то може да се
Коментари Харесай

Любовта от пръв поглед съществува: Ето кои са очевидните признаците

Влюбване от пръв взор съществува и то може да се дефинира по няколко явни признака, сподели специалистът по езика на тялото Джуди Джеймс. Тя изброи признаците на това възприятие в диалог с Mirror.

Един от главните признаци на привличане от пръв взор, споделя тя, е надничането, когато наподобява вярно да погледнем встрани, само че импулсът да погледнем индивида още веднъж е прекомерно мощен. 

Също по този начин, съгласно Джеймс, вероятната обич от пръв взор се демонстрира посредством прекопирване на придвижванията на различен човек и леко допиране на личната коса, врата или раменете.

„ Най-ясните сигнали за флирт идват, когато човек ви слуша. Ако човек поддържа зрителен контакт, гледа устните и по-късно още веднъж очите, той също се интересува от вас и може да загатва за целувка “ , посочи тя.

Освен това, в случай че човек в началото е поддържал зрителен контакт, а по-късно ненадейно е обърнал тил и е почнал да гледа нещо друго, това може да значи, че той още веднъж се пробва да притегли вниманието на обичаната си. 

„ Ако започнете да отговаряте на опитите за контакт с очите и индивидът ненадейно поглежда надолу и накланя брадичка за няколко секунди, а по-късно подвига глава, поглежда ви и се усмихва нежно, тогава това е явен знак за интерес или може би нещо по-сериозно “ , заключи тя. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР