Влюбеното момиче, летящо в облаците, не може да разбере защо

...
Влюбеното момиче, летящо в облаците, не може да разбере защо
Коментари Харесай

Защо мъжете от тези зодии бягат от връзки

Влюбеното момиче, летящо в облаците, не може да разбере за какво обичаният му не прави първата крачка. „ Той не ме харесва? “, „ Грозна ли съм? “, „ Иска просто да бъдем другар? “ - сензитивните дами си задават всевъзможни въпроси. Причината обаче, може да се окаже доста по-прозаична. Излиза, че зодията от Зодиака също има пръст в това:
"  бягат от връзки (част II) "

Везни
Везните се грижат прекалено много за личната си сигурност. За да „ играят безвредно “ няма да създадат първата крачка. Те възприемат отхвърли на обичания си прекомерно мъчително и усърдно заобикалят дълбоки прочувствени разтърсвания.
Скорпион
Мъжът Скорпион се отнася с мъка и съмнение към всички представители на нежния пол. Тази позиция може да се изясни с мъчителна пауза в предходни връзки. Той се нуждае от време, с цел да излекува раните си.
Стрелец
Обикновено Стрелецът „ кръшка “, до момента в който в косата му не се появи сива коса. Той не е последовател на дългите романси. Предпочита да се наслаждения на момента тук и в този момент. Нежеланието да влизат във връзка може да се изясни единствено с физиологични потребности.
Козирог
Козирогът заобикаля съществени връзки, тъй като не е подготвен да жертва свободното си време, другари и празненства. Той откровено харесва ергенския живот и не е подготвен да се раздели с него толкоз елементарно.
Водолей
Водолей желае най-хубавото, само че не постоянно се оказа това. Мъжът от тази зодия се опасява да направи първата крачка, тъй като една мисъл го плаши. Изведнъж ще би трябвало да напусне момичето, причинявайки й болежка.
Риби
Мъжът Риби въобще не схваща намеците, тъй че може да схване флирта просто като детайл на другарска връзка. Връзката може да не се получи единствено, тъй като той е решил неправилно обстановката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР