Влюбеното момиче често лети в облаците, но не може да

...
Влюбеното момиче често лети в облаците, но не може да
Коментари Харесай

Ето защо мъжът избягва сериозни връзки според зодията си

Влюбеното момиче постоянно лети в облаците, само че не може да разбере за какво обичаният ѝ не прави първата крачка във връзката им. 
„ Не ме харесва? “, „ Грозна ли съм? “, „ Иска, единствено да сме другари ли? “ - сензитивните дами си задават куп въпроси. Причината действително може да е доста по-прозаична и е допустимо да се разбере. Това може да стане благодарение на зодиака:
Овен
Упоритият Овен получава това, което желае. Той обича вълнението от ухажването на момиче и няма да си елементарни провалянето в борбата за нейното сърце. Ако представителят на този знак не демонстрира признаци на внимание, евентуално просто не се интересува от кандидатката си.
Телец
Телецът е същински моногамен човек. Ако не бърза да стартира връзка, то може да сте сигурни, че към момента не е напуснал предходната си връзка. По-добре да му дадете време да не помни някогашната си възлюбена.
Близнаци
Близнаците обичат да бъдат в центъра на компанията и да се къпят в женското внимание. Само същински мощните усеща ще ги накарат да се успокоят. Ако той не го е направил за вас, тогава уви, по-добре е да напуснете този човек.

Рак
Ракът не схваща личните си усеща и страсти. Днес им се коства, че не могат да живеят без дамата на сърцето, а на следващия ден просто ще не помнят да се обадят.

Лъв
Лъвът не желае да влиза в сериозна връзка и да основава семейство, до момента в който не завоюва " капитал " и не доближи висоти в кариерата си. От друга страна, това приказва за неустрашимост, схващане и убеденост в бъдещето.

Дева
За мъжа Дева е по-лесно да бъде другар с дамите, в сравнение с да построява връзки с тях. Той постоянно се озовава в прословутата „ другарска зона “, желае, само че не може да премине тази преграда.

Следва продължение…
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР