Влюбеният Ромео Сашо Кадиев удари мощно рамо на бизнеса, който

...
Влюбеният Ромео Сашо Кадиев удари мощно рамо на бизнеса, който
Коментари Харесай

Сашо Кадиев пусна интимна СНИМКА на красивата си любовница

Влюбеният Ромео Сашо Кадиев удари мощно рамо на бизнеса, който развива неговата нова годеница - манекенката Ивелина Чоева.

Красавицата, с която водещият на " Преди обед " имаше загадка връзка допреди да се разкрият по време на скорошната си почивка в Доминикана, е креативна натура и се пробва да развива търговия с ръчно направени свещи и домакински фон.

Бизнесът на Ивелина е относително от скоро. През предишния декември тя сътвори профил на творбите си в Инстаграм, където ги споделя с малко над 3000 почитатели. Хит измежду продуктите на Чоева са еротичните свещи. Те съставляват голи женски тела, направени от ароматизирани и разнообразни по цвят парафини.



Освен свещите, девойка Чоева създава още чинии под формата на лица, както и вази в нетрадиционни и палави форми. Точна една от тях, която изобразява дамски бюст, показа Сашко Кадиев със своята Инстаграм-аудитория.

Тъй като в обществената мрежа го следват доста повече хора, в сравнение с самата Чоева - 76 хиляди против 14 хиляди, артистът най-редовно разгласява на сторита творбите на изгората си за да разпространява занаята й и да усили продажбите й, написа " Пик ".

Според осведомени в последните дни Сашо и Ивелина мъчно намирали време да бъдат дружно, поради несъразмерната ангажираност на артиста. Преди дни започнаха фотосите на продължението на фила " Завръщане ", поради които всеки ден на Кадиев му се постанова да пътува до Пловдив, а вечер по нощите да се връща назад към София поради утринния си ефир в " Преди обед ".

Отделно зевзек №1 от дребния екран трябвало да възнамерява и пътувания до морето, където сега е щерка му Кати. Заедно с майка си Таня тя отпътува да кара летните месеци на каравана.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР