Влюбените от тези зодии бягат от реалността и се крият

...
Влюбените от тези зодии бягат от реалността и се крият
Коментари Харесай

Двойките от тези зодии се изолират от света. Те просто искат да прекарват времето си сами.

Влюбените от тези зодии бягат от действителността и се крият от интереса на заобикалящата ги среда. Те не желаят да споделят интимните си неща.

Двойките от тези зодии желаят да прекарват времето си единствено дружно

Влюбените в тези зодии заобикалят да излизат дружно:

Везни и Рак

Тези зодии се усещат най-добре в безмълвие, а добра среща за тях е да се гушкат под одеяло. Везните и Ракът имат сходна сензитивност, тъй че поддържат връзка съвсем телепатично един с различен. Те имат вяра, че тяхната връзка е скъп подарък, който си коства да бъде предпазен непременно.

Овен и Стрелец

Обикновено се срещат при купонни условия, само че след малко време вземат решение да се срещнат единствено уединено. Овенът и Стрелецът обичат да нарушават разпоредбите и не желаят да го изясняват на никого. Дори когато излизат дружно в града, те се пробват да останат анонимни.

Телец и Лъв

Те водят забавни, продължителни диалози между тях. Никой обаче не би могъл да разбере наличието им. Телец и Лъв се схващат без думи, тъй че има някои неща, които не е нужно да споделят на глас. От позиция на външен човек обаче връзката им наподобява много странна. Поради тази причина те го пазят в загадка.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР