Влюбените Нанси и Боби, чийто живот отне бруталният престъпник Росен

...
Влюбените Нанси и Боби, чийто живот отне бруталният престъпник Росен
Коментари Харесай

Погребаха убитата от Росен Горския Нанси - последният й дом е на 110 километра от


Влюбените Нанси и Боби, чийто живот лиши бруталният нарушител Росен Ангелов-Горския в Нови Искър, бяха разграничени след гибелта си. Убитата в касапницата точно на Нова година Нанси е била заровена през вчерашния ден, надалеч от лобното си място, научи ПИК. 

16-годишната госпожица бе надупчена като сито от Горския на 31 декември в къщата на доведения й татко Неделчо Юнаков. Килърът екзекутира майка й Кети, бабата Елена, Юнаков и неговия наследник Георги. След масираната акция по издирването на изверга, трупът му бе открит в изоставена вила над село Луково. През седмицата стана ясно, че Ангелов се самоубил с оръжието, с което е разсрелял фамилията. 

Според наши източници късно в сряда трупът на Нанси е бил освободен от моргата на Съдебна медицина, а през вчерашния ден към 14 часа положен в гробищен парк на кюстендилско село. Както нашата медия заяви след нещастието, Нанси Иванова е била ученичка в 23-то СОУ " Фредерик Жолио-Кюри " в столичния квартал " Редута ".

По гледище на родителита на съучениците, децата не са пътували за опелото й, защото са разумно са претърпели мъчно гибелта й. Учениците от 10 В клас, профилиран в специалността " Бизнес и предприемачество ", са уважили паметта на приятелката си с рози и лалета. 
 
Също през вчерашния ден, 11 януари, бе заровен и приятелят на Нанси - Боби в гробищата на Гниляне. Останалите жертви - Неделчо и Георги Юнакови се чака да бъдат заровени в Сапарева баня. Засега няма информация къде ще последният дом на Кети Кюхова. Живите родственици на съдбовната жена я упреквали за трагичната кончина на детето й.
 
Както стана ясно в процеса на следствието, Росен Ангелов, с който Кети е имала връзки, е избил семейството от ревнивост. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР