Влюбената моделка Ирена Милянкова, осинови куче от Сапарева баня. Както

...
Влюбената моделка Ирена Милянкова, осинови куче от Сапарева баня. Както
Коментари Харесай

Ирена Милянкова промени изцяло външния си вид заради новия й възлюбен

Влюбената моделка Ирена Милянкова, осинови куче от Сапарева баня. Както е известно многодетната майка има към този момент едно четириного, прибрано от улицата, а преди броени дни избави и друго.

 

Красавицата се свързала с момичето, търсещо дом на кучето и поискала да го вземе в жилището си. Самата Ирена пусна пост в обществените мрежи с няколко фрагмента на новия си домакински любим, на който е дала името Фреди. Той ще живее дружно с част от шестте й деца от Росен Чолов – Чолата.

Както е известно, Милянкова има четири деца от сводника и две от втория й брачен партньор Никола Чолаков, с който се разведе преди повече от година. Мнозина й се възхищават, че е имала смелостта да роди и отглежда цели шест деца, а в този момент към тях прибавя и грижата за две кучета.

 

Звездата от „ Под прикритие “ към този момент е мъчно разпознаваема, защото е подстригала дългите си коси и към днешна дата се подвизава с мъжка прическа. Прави усещане и че е отслабнала фрапантно. Запознати издават, че тези й промени се дължат на новата обич в живота й, който си падал по дами с къси коси, разкриват близки до многодетната майка.

 

Новият мъж на Ирена е фитнес инструктор и е доста по-възрастен от нея, което изцяло дава отговор на афинитета й към по-зрели сътрудници. Двамата се срещат в залата, където треньорът й оказва помощ да влезе във форма и да стегне тялото си. Двамата са дружно към този момент повече от година, само че Милянкова избира да не огласява обществено името му. Моделката от дълго време не се е появявала в медиите, защото се бе отдала на следващата си преквалификация. Тя приключи „ Специална педагогика “, а проектите й са да преподава на деца.

 

„ Благодаря на моя обичан човек, който беше компактно до мен и ми даваше сили да продължа “, написа преди време Ирена, която е окрилена от новата си половинка.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР