Влюбената двойка, която се врече във вечна вярност и любов

...
Влюбената двойка, която се врече във вечна вярност и любов
Коментари Харесай

Мислеше, Че Е Спечелила От Тотото, Но Вижте Каква Беда Връхлетя Наталия Кобилкина! Милионерът Е

Влюбената двойка, която се врече във безконечна честност и обич при започване на юни на приказния остров Скаитос, към този момент се тресяла от ежедневни кавги за щяло и нещяло – написа „ Уикенд “, като се базира на близки до фамилията хора.

Наталия Кобилкина била мощно обезпокоена, че вторият й брак ще завърши за броени месеци, а по-късно ще би трябвало сама да се бори за оцеляването си и да мисли нови схеми за семинари, с които да припечелва пари от наивници, вярващи, че с думи могат да създадат чудеса в леглото.

Рускинята планувала да роди дете на Такис, само че макар усилените опити бебе по този начин и не се получавало. Това я изнервяло до краен лимит и тя постоянно била пред прага на жестока история, която едвам овладявала. Кобилкина изпитвала терзания, че богатият й брачен партньор може да размишления и да си потърси нова булка. Рускини в Гърция не липсвали, дошли на тумби и били готово на всичко, с цел да се обзаведат с гръцко гадже и да заживеят най-накрая по европейски.

Изданието напомня, че преди гръцката женитба Наталия Кобилкина бе женена за българина Делчо, с който поставят завършек на брака си през 2015 година От българския си мъж Кобилкина също няма деца.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР