Влязоха в сила нови условия за ползване на eBay, което

...
Влязоха в сила нови условия за ползване на eBay, което
Коментари Харесай

Търговците в eBay вече няма да могат да използват PayPal

Влязоха в действие нови условия за прилагане на eBay, което значи, че онлайн платформата за търговия към този момент ще заплаща непосредствено на продавачите, а не посредством PayPal.

Финансовата услуга PayPal беше добита от eBay в първите ѝ дни през 2002 година и от този момент двете компании работят в партньорство. Промените значат, че до момента в който купувачите в eBay към момента могат да заплащат непосредствено с PayPal, продавачите ще получават своите суми непосредствено по банковите си сметки. Но точно поради това някои продавачи заплашиха да спрат да употребяват услугите на eBay.

Във форумите на eBay към този момент има няколко изявления от продавачи, които споделят, че не са склонни да употребяват новата система и да дават на eBay пряк дебитен достъп до персоналните си банкови сметки. Но новите условия, влизащи в действие от 1 юни, споделят, че новата система за „ ръководени заплащания “ е наложителна и компанията има пълномощието да лимитира или отстранява комерсиалните сметки на продавачи, които отхвърлят да я употребяват.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР