Влошаването на работата на електрониката с течение на времето за

...
Влошаването на работата на електрониката с течение на времето за
Коментари Харесай

Собствениците на iPhone 7 и iPhone 7 Plus се оплакват от неочакван проблем

Влошаването на работата на електрониката с течение на времето за мнозина не е изненада, само че от време на време това се случва по-бързо, в сравнение с би ни се желало. Точно подобен проблем стои пред притежателите на пуснатите през 2016 година iPhone 7 и iPhone 7 Plus. Все повече консуматори оповестяват за щета в микрофона.
Собствениците на iPhone 7 и iPhone 7 Plus пишат по конгреси и обществени мрежи, че даже и при естествена приложимост на смарт телефоните, микрофонът им в даден миг стопира да работи. Освен това, при опит за рестартиране на устройство, то „замръзва“ на логото на Apple.

Според експертите от разнообразни сервизни центрове, казусът в iPhone 7 и iPhone 7 Plus е еднакъв всъщност с неработещия тъчскрийн в iPhone 6 и iPhone 6 Plus. Към този миг, специалистите не могат да реализират единомислещо единодушие: някои считат, че причина за това са удари и рухвания на устройствата, до момента в който други считат, че това е породено от леки изкривявания по време на естествена приложимост.

От Apple обявиха, че към този момент знаят за казуса и работят по неговото изследване.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР