Влогър от Лондон показа колко лесно можете да съберете последователи

...
Влогър от Лондон показа колко лесно можете да съберете последователи
Коментари Харесай

Как можете да получите повече популярност в Instagram?

Влогър от Лондон сподели какъв брой елементарно можете да съберете почитатели в обществените мрежи благодарение на програмен продукт за обработка на изображения и креативност. Байрън Дентън си качи фотоси на частен аероплан, фотоси от празненства, както и такива, на които е облечен в дизайнерски облекла.

Той стартира опита си през януари, като качва фотоси, на които демонстрира състоятелен живот. Байрън споделя, че фотографията му, на която демонстрира по какъв начин се вози на частен аероплан , е събрала 1000 лайкове за седем секунди.

В съпоставяне, фотография от декември, на която театралничи по облекла, на които не е облечен от известна марка, е събрала 2264 лайкове и 44 коментара за месец. Отново фотография, само че с „ дизайнерски “ облекла от тази година му е донесла 12 000 лайкове.
               

A post shared by (@tbhbyron) on Feb 1, 2019 at 12:11pm PST

Байрън споделя, че целият опит е бил много занимателен, само че е породил много въпроси, като да вземем за пример: дали множеството влогъри и инфлуенсъри демонстрират същинския си начин на живот или всичко е една огромна фотошоп машинация?
               

A post shared by (@tbhbyron) on Nov 29, 2018 at 10:31am PST

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР