Влог от 10 318 лева е декларирал кметът на Пловдив

...
Влог от 10 318 лева е декларирал кметът на Пловдив
Коментари Харесай

В Общинския съвет на Пловдив продължава да има милионери

Влог от 10 318 лв. е заявил кметът на Пловдив Здравко Димитров, излиза наяве от имотната декларация, подадена в КОНПИ. Парите са от заплати и спестявания. Същият генезис на заявените 91 000 лв. е показала и брачната половинка на Димитров.

Заместникът по финанси на кмета Здравко Димитров Величко Родопски има влог в банка в размер на 18 000 лв., а брачната половинка му – три пъти повече.

Колегата му с сектор екология Анести Тимчев е заявил покупка на 83 кв.м апартамент в Пловдив за 30 000 лв., разполага с над 520 000 лв., заявява и 90 000 лв. в пенсионни фондове.

Заместникът на Димитров по спорта Георги Титюков е заявил общо 100 000 лв., от предходната му декларация излиза наяве, че е придобил и 3 имота в село Царимир.

Останалите заместници на Здравко Димитров нямат смяна в декларациите.

Кметът на регион „ Тракия “ Костадин Димитров не е заявил нищо друго, с изключение на фамилен ипотечен заем, сътрудниците му на „ Източен “ Иван Стоянов, на „ Западен “ Димитър Колев и Георги Стаменов на „ Централен “- също.

За разлика от тях управникът на „ Южен “ Костадин Язов разполага с налични 220 000 в банки и 30 000 лв. инвестиции в пенсионни и капиталови фондове.

96 000 лв. пък в депозити има сътрудника му от „ Северен “ Стоян Алексиев.

В Общинския съвет на Пловдив продължава да има милионери. Това са съветниците Кирил Търпов, заявил над 7 милиона лв., както и Владимир Темелков, който разполага с близо 3 милиона и половина лв..
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР