Влизате през вратата. Посрещат ви Слънчогледите на Ван Гог, след

...
Коментари Харесай

The Frame: Покани Ван Гог, Сезан и Гоген у дома си

Влизате през вратата. Посрещат ви " Слънчогледите " на Ван Гог, след момент се наслаждавате на таитянките на неговия другар Пол Гоген, а в зимната вечер от стената ви " гледа " творбата на Клод Моне " Снежната сцена в Аржантьой ". Това към този момент е допустимо освен при посещаване на някои от най-прочутите галерии в света като Музея " Прадо " в Мадрид или " Албертина " във Виена, а от оживелия в хола ви тв приемник The Frame. е част от начин на живот гамата тв приемници на южнокорейската компания Samsung, създала още сериите The Serif (със характерен профил на рамката, наподобяващ известния шрифт Serif), и The Sero (с автоматизирано отдалечено завъртане на екрана на 90 градуса съгласно вида на показваното изображение), както и новия модел The Terrace, създаден за приложимост във външни пространства.
Дизайнерски артикул в хола
Днес тв приемниците все по-ярко декларират своето наличие в всекидневието ни, изземвайки част от функционалностите на персоналния компютър, който беше почнал да господства поради своята мултифункционалност като средство и за работа, и за игри, и за мултимедийни развлечения. Телевизорите обаче не се намесват толкоз нападателно в нашия живот, а по-скоро допълват интериора, " нагаждайки се " към навиците и желанията на потребителите. А те имат разнообразни усети, полезности, метод на живот. И с новите тв приемници за 2021 година Samsung продължава да развива концепцията за тв приемника като " център на новия мултислоен дом ".

Телевизорът става сателит и другар, обогатяващ всекидневието ни, защото домът към този момент се трансформира в работен кабинет, класна стая, видеоконферентна зала, киносалон, фитнес зала, музикален ъгъл. Това докара до сериозен растеж на продажбите на тв приемници при засилен интерес към модели с все по-големи екрани - 75, 85, даже 110 инчови, като Samsung e един от дребното производители, които могат да предложат модели във всички категории.

По-големите екрани дават опция на потребителите да се " потопят " в страстите от екрана. По-малките екрани могат елементарно да бъдат съчетани в разнообразни пространства и стаи, задоволявайки нововъзникващи потребности на потребителите в кухнята, детската стая или зимната градина. Същевременно нововъведенията, препоръчани от южнокорейската компания, не се вършат самоцелно и по отношение на хрумванията на инженери и дизайнери, а са резултат от непрестанно поддържаната " топла " противоположна връзка с потребителите и вслушване в техните стремежи и упования. Именно това разрешава на Samsung да остане световен водач при тв приемниците към този момент 15 години.

С дизайнерските серии за 2021 година компанията дава на пазара модели с авангардни технологии като Quantum Dot и системата Multi-View, с впечатляващ дизайн и редица нови благоприятни условия, създадени взаимно с авторитетни сътрудници от разнообразни сфери. Много от днешните консуматори желаят технологиите да показват техния жанр. Телевизорите от серията The Frame дават отговор точно на тези стремежи, трансформирайки дома в картинна изложба. По данни на Samsung от стартирането на първите модели от тази серия през 2017 година до момента са продадени над 1 милион тв приемника.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР