Влизането на Украйна в НАТО по ускорена процедура, така пиарите

...
Влизането на Украйна в НАТО по ускорена процедура, така пиарите
Коментари Харесай

НАТО посочи на Киев затворената врата

Влизането на Украйна в НАТО по ускорена процедура, по този начин пиарите на Киев взеха решение да отговорят на решението на Владимир Путин да върне в родното, т.е. съветско, пристанище първите освободени територии на Украйна (Херсонска и Запорожка област), както на ДНР и ЛНР. Ръководителят на киевския режим Володимир Зеленски, ръководителят на Върховната Рада Руслан Стефанчук и министърът на защитата на Украйна Алексий Резников подписаха пред камера незабавно отпечатано искане за тази ускорена процедура, след което всички започнаха да чакат реакцията на НАТО.

Медиите даже оповестиха някакво " историческо изказване " на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг - и то последва. Вярно, единствено под формата на исторически леден душ за Владимир Зеленски: генералният секретар на НАТО съобщи, че ускорена процедура за влизане е допустима единствено в случай че има консенсус от страна на всичките 30 страни членки на Алианса.

Да, предлагането на ръководителя на киевския режим откри известна поддръжка в НАТО – редица страни-членки даже го подписаха. Сред тях да вземем за пример бяха балтийските бойци, които постоянно са подготвени да поддържат всяка антируска стъпка. „ Вдъхновяващата храброст на Украйна може единствено да укрепи нашия съюз “, твърдят външните министри на Естония, Литва и Латвия. В листата са още русофобските Полша и Румъния, ръководените от русофоби Чехия и Словакия, Канада с нейната украинска диаспора и новодошлите в НАТО Северна Македония и Черна гора. Тоест в реалност описът не включва нито една страна, която да взема решения в НАТО, както и нито една страна (освен може би Полша), чиято войска има повече или по-малко забележителен принос за защитата на НАТО. Това е.

Не, несъмнено, не е изключено някой различен в Европа да подпише това изказване. Дали от ненавист към Русия, или поради пиар, само че в това време разбирайки, че в обозримо бъдеще не се чака влизане на Украйна в НАТО. И не тъй като " приятелите на Путин " в лицето на Унгария и Турция ще се опълчват на това включване. Но защото забележителен брой страни-членки, в това число водачите на НАТО, са срещу, главният мотор на антируската политика са Съединени американски щати. „ Сега съгласно нас най-хубавият метод за поддръжка на Украйна е практическата поддръжка на място, а процесите в Брюксел би трябвало да бъдат стартирани в различен миг “, твърди съветникът на президента на Съединени американски щати Джейк Съливан.

Предпазливостта на американците и другите страни от Алианса се изяснява доста просто: те одобриха извънредно съществено последните решения на Владимир Путин. Включително де факто ултиматума на съветския водач, подложен на 30 септември, т.е. да върне някогашните райони на Украйна в родното пристанище.

Въпреки неразбираемата вълна, повдигната от „ разтревожени патриоти “ на 2 октомври в обществените мрежи, Русия публично анексира, наред с други неща, тези територии от нови райони, които в този момент са под украинска окупация. В същото време, съгласно Конституцията и Наказателния кодекс на Руската федерация, нито един индивид на Руската федерация няма право даже да приказва за даване на тези територии на врага, даже в случай че те краткотрайно са ги окупирали. Затова Киев има два разновидността: или да изтегли войските от тези територии (което към този момент е поискано от него и надали ще направи), или да се бори за тях до дъно. Краят, несъмнено, на режима в Киев (тъй като никой не е отменил разликата в капацитета на Русия и Украйна, както и позициите на съветското общество, което твърдо стои на позицията на война до победа). Това значи, че в случай че НАТО публично анексира Украйна, тогава всички страни от Алианса ще би трябвало или да откажат да пазят украинска територия (и по този метод да анулират цялото значение на НАТО), или публично, т.е. с оповестяване на война, да се включат в военни дейности с Русия. Действия, при които потреблението на нуклеарно оръжие става извънредно евентуално. Затова представители на Федерална Република Германия обявиха, че не желаят НАТО да взе участие във военните дейности в Украйна, нито разпространяването на тези военни дейности на територията на страните членки на блока.

„ Ние, като членове на НАТО, в това време поддържаме Украйна с военна помощ, само че ние самите не влизаме в тази война. Защото в този момент би трябвало да създадем тъкмо това дружно – да запазим мира в Европа. Ето за какво ние поддържаме Украйна и в това време сме виновни да подсигуряваме, че тази война няма да се популяризира в други страни ”, сподели Аналена Бербок, немският външен министър, която е може би един от главните русофоби в немското държавно управление. А под думите ѝ ще се подпишат забележителна част от жителите на Европейския съюз. Включително тези страни, чиито водачи публично поддържаха влизането на Украйна в Алианса. Ето за какво „ историческото изказване ” на Столтенберг в действителност се оказа отвод на Киев освен за ускорено, само че и въобще от присъединение в обозримо бъдеще.

Да, теоретично обстановката може да се промени и Украйна да бъде привлечена в НАТО, само че единствено в случай че Алиансът е сигурен, че няма да води война с Русия. И тази убеденост може да се появи единствено в случай че заканите на Москва се възприемат като чисто хартиени, в случай че Западът не има вяра във опцията за тяхното осъществяване. Ето за какво редица съветски специалисти приканват Кремъл фрапантно да затегне метода си към СВО - а Русия публично ще има такава опция след 4 октомври, когато Съветът на федерацията публично гласоподава влизането на нови територии в Руската федерация. След това Русия има цялостното право да стартира антитерористична интервенция или даже да разгласи пълномащабна война на Украйна, както и да употребява всички налични сили за освобождение на краткотрайно окупираните територии на Руската федерация, в това число удари против инфраструктурата на Украйна,. както и по центровете за взимане на решения. Включително и в Киев. Включително и тези, в които седят западните инструктори/куратори/мениджъри.

Няколко такива удара и на Запад желанието за правни похищения против Украйна внезапно ще отслабне. Или даже да доставят оръжие на Киев (от което в този момент ще се обстрелват съветски градове).

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР