Влизането на страната ни в еврозоната е по-важнaта крачка. Приемането

...
Влизането на страната ни в еврозоната е по-важнaта крачка. Приемането
Коментари Харесай

Харалан Александров: Приемането ни в еврозоната ще бъде крупен успех

Влизането на страната ни в еврозоната е по-важнaта крачка. Приемането ни в еврозоната ще бъде огромен триумф. На политическо равнище Европа ни споделя, че ни поддържа и обича, само че на институционално равнище ни споделят, че имаме да вършим още доста работа в региона на сигурността и правосъдната система. Това разяснява общественият антрополог Харалан Александров в утринния блок на Българска национална телевизия.

"Логиката е да впрегнем сили и да довършим ангажиментите си за еврозоната. Сега е по-разумно да променим и вътрешнополитическите си проблеми ", сподели още Александров.

" Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила влиза доста гладко във всяка роля, като един буфер e сред Турция и Европа. Премиерът доста бързо усвои европейската просвета ", приключи общественият антрополог.

"Аз не видях Марк Рюте да ни поддържа, а единствено да ни окуражава. За България не е преференциално да влиза в Шенген, само че еврото ни би трябвало. Знам, че хората се притесняват от повдигане на цените с няколко %. Но в една уравновесена инфлация 2% повдигане на цените ще е нещо обикновено ", съобщи социологът Андрей Райчев.

"България надали ще попадне в по-добра външнополитическа конюнктура скоро. Сега сме в най-хубавата си форма и позиция ", разяснява още той.

"Бойко Борисов е заставен да споделя, че няма корупция и проблеми. Така би трябвало да се прави по-време на мач. Това, че съумяваме да бъдем страната другар на Турция, при всичките промени, е огромен триумф ", приключи Райчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР