Влизането на Има такъв народ много ще развали играта на

...
Влизането на Има такъв народ много ще развали играта на
Коментари Харесай

Иво Сиромахов: Има такъв народ ще развали играта на политиците в парламента

Влизането на " ИТН " доста ще скапе играта на политиците в Народното събрание. Това съобщи в предаването писателят, сценарист и ефирен водещ. По думите му партията на Слави Трифонов " ще разбута къщичката, която по този начин добре са си подредили в продължение на толкоз години хората, които привиждат в политика само опция за спекулация ".
Иво Сиромахов съобщи, че всеки вижда, че има голяма корупция, само че на персонално равнище търпимостта към корупцията е доста висока. " Всеки жител по някакъв метод е подготвен да взе участие в дребна корупционна скица като да вземем за пример, когато те спрат катаджии, да дадеш 20 лв., да имаш човек някъде. Така казусът става доста сериозен, тъй като точно тази среда основава този вид политици. Това е тяхната естествена хранителна среда ", означи Сиромахов. " Ако корупцията непрекъснато я подхранваш с персоналното си участиев нея, тя ще продължава постоянно ", уверен е телевизионният водещ. Според него това постоянно ще държи в обществото положение на митинг, така е обикновено другите хора да не търпят това.
Според Сиромахов аргументите за митингите и за " голямото публично неодобрение, което е безусловно заслужено, са по-дълбоки, в сравнение с наподобяват видимо. Причината не е в това, че някакви неприятни хора са пристигнали и тормозят горкия, измъчен народ. Причината съгласно мен е в манталитета, който основава доста положителни условия за тъкмо такава политика, за тъкмо такава социална среда ", сподели Сиромахов.
" В България битува схващането, че всеки може да стане политик, че не се изисква ценз. Това е надълбоко неправилно и води до това ние да имаме министри като Данаил Кирилов, ръководители на Народното събрание като Цвета Караянчева, водачи на партии като Корнелия Нинова, Валери Симеонов и Веселин Марешки. Това са хора, които нямат нищо общо с политиката. Те са доста надалеч от тези познания, умения и обучение, които би трябвало да имат, с цел да станат политици ", разяснява още Иво Сиромахов.
Целия диалог гледайте във видеото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР