Влизаме в мандата на 50-ото Народно събрание с един голям

...
Влизаме в мандата на 50-ото Народно събрание с един голям
Коментари Харесай

БСП призова за отговорност, разум и диалог

" Влизаме в мандата на 50-ото Народно заседание с един огромен дълг. Дълг към обществото и страната. Политиката се трансформира в източник на рецесии и спорове, изолира се от народа. Превърнахме я в територия, направена за определени.

Това съобщи от трибуната на Народното събрание краткотрайният ръководител на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров. 

" Направихме безучастни милиони българи, които не гласоподават. И в случай че след няколко месеца отново отидем на нови избори, тази наклонност няма да се промени. С това би трябвало да е наясно всеки тук на тези банки ", съобщи Зафиров. 

" И в случай че някой тук не осъзнава, че Народното събрание става все по-малко внушителен, то ние в Българска социалистическа партия го разбираме на-добре. И то по мъчителен метод ", добави той. 

Отговорност, разсъдък и разговор – това са трите основни думи на Българска социалистическа партия в новия парламент, дебело акцентира актуалният водач на Българска социалистическа партия. 

Той съобщи, че през юни 2024 г българите живеят в извънредно предизвикателни времена. " Ние живеем в нова действителност и е ужасно, че политическият авангард не осъзнава това ", разяснява той. 

Според него на тази нова действителност не можем да отговорим със остарелия формат.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР