Влизам в Народното събрание с уважение към институцията, знаейки, че

...
Влизам в Народното събрание с уважение към институцията, знаейки, че
Коментари Харесай

Новият шеф на парламента: Екип от 240 души не съм водил, но за всяко нещо си има първи път

Влизам в Народното събрание с почитание към институцията, знаейки, че това е голяма отговорност. Това съобщи новоизбраният ръководител на 47-ото Народно заседание Никола Минчев по време на брифинг в Народното събрание. 

" Ще положа нужните старания, с цел да отговоря на условията, които самата институция слага. На кого ще разгадавам? Най-малкото на заместник-председателите. Бих споделил, че екипът е много сериозен, с хора с много сериозен опит. Не се усещам с нещо по-голям от другите, всеки от нас има идентични права и идентични отговорности и всеки има своята подготвеност. Бих се съветвал с Ива Митева, тя е и зам.-председател ", добави Минчев. Той изясни, че няма да има и ротационен принцип на ръководителите на Народното събрание, каквато информация се появи в общественото пространство. 

Той благодари на всички сътрудници народни представители, които са му оказали честта да бъде председател на 47-ото Народно заседание. " Заедно с всички сътрудници и с мен като ръководител ще работим в 47-ото Народно заседание да се води една рационална, градивна полемика всъщност, без процедурни хватки, без да трансформираме Народното събрание в място за кавги, а в място за сериозна действия ", сподели още Никола Минчев.

Новоизбраният ръководител на 47-ото Народно събрание призна, че занапред ще се среща с функционалностите, свързани с председателското място, като му следва среща със секретаря на Народното събрание, с цел да реши дали ще продължи да работи с него, а към този момент се работи и по новия устав. 

" Ръководил съм екип от хора, доколкото се е налагало в адвокатската ми процедура. Екип от 240 индивида не съм водил досега, само че за всяко нещо си има първи път ", уточни Никола Минчев. Той акцентира, че е напуснал работата си в адвокатската фирма преди да стане част от " Продължаваме промяната "  и не е в спор на ползи, само че не сподели по кое време тъкмо е получил предлагането. То обаче е пристигнало от Кирил Петков. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР