Влиятелната сестра на севернокорейския лидер Ким Чен Ун Ким йо-Чен

...
Влиятелната сестра на севернокорейския лидер Ким Чен Ун Ким йо-Чен
Коментари Харесай

Северна Корея отново заплаши Юга и САЩ с военни действия

Влиятелната сестра на севернокорейския водач Ким Чен Ун Ким йо-Чен във вторник разяснява остро новогодишното послание на южнокорейския президент Юн Сук Йол, което разкри проекта със Съединените щати против севернокорейските закани, оповестява " Йонхап ".

По думите ѝ,засилване ба нуклеарните сили.

По време на речта Юн настоя за същински и дълготраен мир посредством мощ и изложи проект за създаване на усъвършенствана система за въздържане през първата половина на годината.

" Приветствам обстоятелството, че президентът Юн възнамерява да продължи да дава неповторим принос за бързото издигане на военната мощ на нашата страна ", сподели Ким в изказването си.

Ким саркастично упрекна Юн, че е трансформирал

Засягайки трансграничната политика на предшественика на Юн, някогашния президент Мун Дже-ин, тя твърди, че Пхенян, възпрепятстван от мирния блян на Мун, не можа да направи това , което трябваше да направи за военна мощ и " загуби " време.

Припомняме, че по време на президентството си от 2017-2022 година Мун се  стремеше към междукорейско помиряване и съдействие, само че напъните му замряха след срещата на върха без договорка в Ханой сред тогавашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп и севернокорейския водач през 2019 година

Напоследък балистични ракети и провокативни изказвания против Юга и Съединени американски щати.
 Провокациите на Северна Корея - въведения към самоунищожението ѝ съгласно Юга
Провокациите на Северна Корея - въведения към самоунищожението ѝ съгласно Юга

Сеул е в подготвеност да накаже безразсъдните дейности на КНДР

Лидерът на Северна Корея тази година.

В края на декември, водачът на Северна Корея Ким Чен-ун акцентира значимостта на " ускоряването " на подготовката за война, за да се защищити страната от неотдавнашните " конфронтационни ходове ", подхванати от Съединени американски щати и техните " васални " сили. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР