Влиятелен лидер на хаитянска банда предупреди във вторник, че настоящият

...
Влиятелен лидер на хаитянска банда предупреди във вторник, че настоящият
Коментари Харесай

Главен лидер на хаитянска банда предупреждава за гражданска война и геноцид, освен ако премиерът не подаде оставка

Влиятелен водач на хаитянска тайфа предизвести във вторник, че актуалният безпорядък, който обгръща столицата Порт-о-Пренс, ще докара до революция и " геноцид ", в случай че министър председателят Ариел Хенри не се отдръпна.

Строгите мнения на Джими Шеризие, прочут като „ Барбекю “, пристигнаха, когато Хенри наподобява се бореше да се прибере у дома, като основното летище беше атакувано и прилежаща Доминиканска република му отхвърли позволение да кацне.

Хенри -- който трябваше да се отдръпна предишния месец -- беше отвън страната предходната седмица, когато въоръжени незаконни групи, които управляват огромни елементи от страната, започнаха координирано нахлуване, с цел да го смъкват.

" Ако Ариел Хенри не подаде оставка, в случай че интернационалната общественост продължи да го поддържа, ще се насочим напряко към революция, която ще докара до геноцид “, сподели Шеризие, някогашен служител на реда, който е под наказания на Организация на обединените нации за нарушение на човешките права, сподели пред кореспонденти в столицата.

" Или Хаити ще се трансформира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР