Влиятелен демократ от Камарата на представителите, чийто район е по

...
Влиятелен демократ от Камарата на представителите, чийто район е по
Коментари Харесай

Демократичният представител на най-високата граница разкрива какви преговори трябва да бъдат водени за решаване на мигрантската криза

Влиятелен демократ от Камарата на представителите, чийто регион е по продължение на южната граница, споделя, че продължаващата мигрантска рецесия се нуждае от по-големи последствия за противозаконното влизане, край за „ улавяне и освобождение “ и по-голям напън върху Мексико от администрацията на Байдън.

" Мисля, че законът за убежището, критериите за допускане на хора, могат да бъдат поправени, № 1. № 2, мисля, че дял 8 би трябвало да бъде прибавен ", конгресмен Хенри Куелар, D-Тексас, сподели в изявление за Fox News Digital, имайки поради постоянните гранични управляващи.

„ Мисля, че даже и да не измененията критериите за леговище, има задоволително под дял 8, който може свършете работата и това включва ускорено премахване. Така че би трябвало да имате последици на границата, безусловно “, сподели той.

Реп. Хенри Куелар, D-Тексас, приказва по време на конференция по отношение на възходящите равнища на самоубийства в Граничния патрул на Съединени американски щати на 7 декември 2022 година на Капит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР