Влиянието в спорта е нещо, което е трудно измеримо и

...
Влиянието в спорта е нещо, което е трудно измеримо и
Коментари Харесай

20-годишна гимнастичка е определяна за най-влиятелната спортистка в света

Влиянието в спорта е нещо, което е мъчно измеримо и постоянно е обект на субективното мнение на хората. Изданието On3 обаче е построило своя система за оценка на спортистите, като се занимава извънредно с колежанския спорт в Съединени американски щати. Това компрометира до известна степен изказванието, че даден човек е №1 в света, тъй като обгръща една прекомерно защита група от хора, само че въпреки всичко сме длъжни да се придържаме пунктуално към написаното от сътрудниците оттатък океана. По тази причина постоянно назоваваме американския футбол просто „ футбол “, само че не мислим да навлизаме повече в непотребни полемики. По-важното в този момент е да ви представим Оливия Дън, чиято кариера е много впечатляваща даже и без субективните оценки.

20-годишната гимнастичка е една от най-младите самоиздигнали се милионерки в света. Тя печели първия си милион малко след навършването на 18 години и това е с помощта на една смяна в регулаторните органи в Щатите, които разрешават на спортистите да печелят повече от своите имидж права.

Г-ца Дън се радва на 2,2 млн. почитатели в Instagram и на 6,6 млн. в TikTok, което ѝ дава опция да печели съществени пари от реклами в обществените мрежи. Изчисленията даже сочат, че тя приблизително печели по €31 хиляди на обява, което я сложи измежду най-успешните инфлуенсъри въобще в света.

Към днешна дата благосъстоянието ѝ се пресмята на към $2,3 млн. Именно това е главният индикатор, който вземат от On3, с цел да я дефинират за най-влиятелната спортистка в света.

На второ място е друга гимнастичка - Сюнис Лий, която е проработила с $800 хиляди по-малко, макар обстоятелството, че е олимпийска шампионка от Игрите в Токио.

Що се отнася до Оливия Дън, тя влиза в спортната зала едвам на 3-годишна възраст, а през 2014 година дебютира на професионалната сцена, като единствено 3 години по-късно е част от националния тим по спортна гимнастика на Съединени американски щати. По-късно тя взема решение да продължи с конкуренциите на колежанско равнище, вместо да развива солова кариера. Решението ѝ се оказва вярно, тъй като в нейния отрасъл премиите са доста надалеч от това, което си заработва в интернет сега.

lil older
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР