Влезе в сила решението на САЩ отново да наложи на

...
Влезе в сила решението на САЩ отново да наложи на
Коментари Харесай

Влязоха в сила американските санкции срещу Иран

Влезе в действие решението на Съединени американски щати още веднъж да наложи на Иран тежките стопански наказания , която бяха вдигнати след историческото съглашение за нуклеарната стратегия на Техеран от 2015 година , оповестиха Агенция Франс Прес и ДПА. През май президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи, че Съединени американски щати се отдръпват от договорката.

Първата група наказания, засягащи финансовите преводи, автомобилния бранш, комерсиалната авиация и износа на килими и хранителни артикули , влезе в действие в среднощ източноамериканско време (7.01 ч. българско). През ноември ще влязат в действие втора група наказания - против енергийния и банковия бранш на Иран.

Съединени американски щати обявиха, че водят във връзка с Техеран политика на " оптимален стопански напън върху режима " и упорстват, че не желаят да сменят режима, а да " трансформират държанието му ".
 
 БГНЕС

Вашингтон от ден на ден се концентрира върху районната роля на Техеран в Близкия Изток , въпреки че този аспект не е предмет на нуклеарната договорка. Няма доказателства, че Иран не я съблюдава, отбелязва ДПА.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР