влезе като резерва за в двубоя от осминафиналите за на

...
влезе като резерва за в двубоя от осминафиналите за на
Коментари Харесай

Попето и Георги Костадинов са аут от Купата на Русия

влезе като запаса за в дуела от осминафиналите за на против. Тимът на някогашния български национал отпадна след загуба с 1:2, макар че поведе в резултата. Аут от конкуренцията е и на.

Сочи изигра мощно първо полувреме, само че още първоначално отрази удар на. Дебют за направиха новите попълнения, Юсуф Язъджъ и. Последният размени контузилия се в 24-ата минута и незабавно имаше късмет да се разпише, само че уцели гредата.

В края на полувремето центрира, настройки топката на крайници на и опитният еквадорец откри в интерес на домакините. отговори в 60-ата минута, когато бранителят с огромна доза шанс се разписа за 1:1. влезе в 70-ата минута, а в 77-ата получи жълт картон. Малко преди края центрира от корнер, а Дивеев още веднъж бе най-добре пласиран в наказателното поле и класира " армейците " за четвъртфиналите.

беше в групата на за гостуването във, само че не влезе в игра. Други от главните футболисти на " оръжейниците " също пропуснаха дуела. От това се възползваха домакините, които стигнаха до победа с 1:0. за вкара Владимир Хубулов още в 4-ата минута.

Най-лесна задача имаше (Москва). " Червено-белите " разгромиха с 6:1 втородивизионния, а привлеченият през зимата Шамар Никълсън заби хеттрик. Първите два гола във вратата на гостите от бяха дело на (6`, 17`), след което пристигна часът на Никълсън. Ямаецът повиши на 3:0 в 20-ата минута, а през второто полувреме беше прецизен още два пъти. също се разписа за, а капитанът Гиорги Джикия си вкара автогол при 3:0 в 55-ата минута.

Останалите осминафинални двойки са Локомотив (Москва) - Енисей, Зенит - Камаз, Балтика - Чайка и Рубин - Ротор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР